UČITELJI DIVYE

DIVYA STUDIO 2. - ILICA 500


Yoga u ILICI 500 za sve koji žive na zapadu Zagreba (Podsused, Vrapče, Gajnice, Črnomerec, Stenjevac, Špansko, Malešnica i šira okolica). Satove vode certficirani učitelji Divya škole i za početak su u popodnevnim terminima 4 sata tjedno (Yoga za potpune početnike i Vinyasa Flow). Studio je lijep, ugodan i prostran a u njemu ima sve potrebno za vašu praksu yoge.

Dobro došli ste svi, nadamo se da smo ovako zadovoljili i sve one koji ne mogu ili ne žele putovati u centar Zagreba a
želja nam je i tamo stvoriti lijepu yoga oazu za svakoga, mjesto gdje možete otpustiti stres, lijepo vježbati i napuniti "baterije"! Budite slobodni pozvati i svoje prijatelje te proslijediti info svima za koje mislite da bi ih interesiralo. Također ste dobro došli posjetiti nas i svi koji vježbate kod nas u Kralja Držislava da vidite naš novi prostor. Hvala i vidimo se!

POGODNOSTI: Niže cijene - Besplatan parking - Dobra izolacija od buke - Lijep i prostran prostor - Sve za vašu praksu yoge!

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE NOVOG STUDIJA U ILICI 500...


REDOVAN RASPORED:

ABSOLUTE BEGINNERS: Utorkom i četvrtkom od 18:00-19:15

VINYASA FLOW: Ponedeljkom i srijedom od 18:30-19:45

CIJENE ZA ILICU 500: 2 puta tjedno 250kn / 4 puta tjedno 280 kn / Drop-in 40kn. DETALJNE CIJENE

AUTOBUS sa Črnomerca: 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 130, 131, 136, 146 . silazi se poslije križanja Ilice i Oranica; VLAK: stanica Vrapče. PARKING: besplatan i odmah preko puta kuće kod Bille.

ILICA 500, Divya Yoga


JOGA ZA POTPUNE POČETNIKE: Na satu za potpune početnike nije potrebno prethodno znanje i iskustvo, fizička spremnost niti je važno koja ste životna dob. Učitelj vas polako i detaljno vodi kroz različite osnovne stojeće, sjedeće i ležeće yoga položaje koji potiču rad i fleksibilnost kralježnice, razvijaju koncentraciju, jačaju mišiće i potiču rad cijelog metabolizma. Na satu se uči i kako disati te vas očekuje duboka relaksacija. Jednostavan i lagani sat koji će vam pomoći da umanjite stres, da naučite pravilno vježbati i bolje nosite sa svakodnevnim izazovima.

VINYASA FLOW
:  Način vježbanja koji spaja dvije tradicije yoge i mnoge položaje koji dolaze iz Ashtanga yoge i Iyengar yoge.  Dinamičan slijed vježbanja izgrađuje fleksibilnost, snagu i pokretljivost što za rezultat ima postizanje ravnoteže između uma, tijela i duha. Učinci na tijelo su izuzetno pozitivni jer jača mišiće na pravilan način, pospješuje znojenje i pročišćavanje organizma. Zahvaljujući ovladavanju koordinacijom disanja i pokreta, ujedno se poboljšava koncentracija, postiže smirenje i otklanja stres. Na kraju sata potpuno se opušta u dubokoj relaksaciji.

Za sve zainteresirane upisi su u tijeku. Budite slobodni kontaktirati nas na e-mail divya@yogazagreb.com ili telefone: 0994922261, 098614957. Hvala i DOBRO DOŠLI!

___________________________________________________________________________________________________

 

Prijava za Newsletter: divya@yogazagreb.com
 
 
DIVINE BALANCE ... TAKE YOUR TIME