O NAMA

Dobrodošli na naše stranice!
Divya Yoga centar je smješten u srcu Zagreba u lijepom prostoru tople atmosfere. U njemu ćete naći sve potrebno za vašu praksu yoge i bogati program koji zadovoljava sve aspekte yoge te je primjeren za svaku dob i sposobnost.

Nudimo vam preko 30 sati yoge tjedno od potpunih početnika do naprednih što omogućava da vježbate vama najprikladniju yogu, tako da dolazite na bilo koji sat na našem redovnom rasporedu, prema vašoj mjesečnoj članarini ili samo na "drop-in" sat. Satovi su vođeni na hrvatskom i ponekad  (ili po potrebi) na engleskom jeziku. Osim yoge za potpune početnike vježbaju se tri poznata sustava Hatha-Raja yoge: Ashtanga Yoga, Dharma Yoga (po prvi put u Hrvatskoj od 2011. g.) i Vinyasa Yoga te kao potpuna novost od 2012-4 g. Himalajska yoga za podmlađivanje sa Snježanom Nišević.

Divyu su u rujnu 2009.g. osnovale i vode Petra Carmichael i Sandra Petra Pintarić, iskusne učiteljice yoge koje se redovno educiraju u svijetu kod najpoznatijih učitelja i čija je želja bila stvoriti ugodno mjesto za praksu i malu yoga oazu gdje je svatko dobrodošao. Svi učitelji u Divyi su iskusni i certificirani po visokim standardima internacionalnih yoga saveza. 
Uz Divya yoga centar Sandra i Petra vode Školu za učitelje yoge od 2009. godine (osnovnu i naprednu obuku RYT 200/500) uz kontinuiranu edukaciju prema visokim svjetskim standardima Yoga Alliance i kvalitetnim programom koji daje cjeloviti vid yoge. Od 2010. godine redovno se održava ljetni Divya yoga retreat na prekrasnom otoku pješaka Silbi. U Divyi vas očekuju radionice i gostovanja vrsnih nacionalnih i internacionalnih učitelja. 

Ako želite produbiti znanje i udovoljiti svojim specifičnim potrebama možete se odlučiti za individualnu yoga poduku uz privatne satove ONE ON ONE, vježbati u sklopu vaše tvrtke CORPORATE YOGA ili dogovoriti neki od naših posebnih programa: YOGA THERAPY i 40 Days - WAKE UP!
 
Riječ DIVYA na Sanskritu znači 'božanski'. Naša misija je pomoći drugima da nađu viši stupanj svjesnosti, sreće i unutarnjeg mira kroz dijeljenje znanja yoge i mudrosti drevnih Veda te poticanje uravnoteženog i zdravog načina života i vježbanja, prilagođenog svačijem stilu života, potrebama i obavezama. 

Dobrodošli u yoga oazu u centru Zagreba!
Vaši Divya učitelji