O NAMA

Divya Yoga jedan je od prvih yoga studija i Škola za učitelje yoge u Hrvatskoj i Zagrebu kroz koji su prošli brojni polaznici, zaljubljenici u jogu i jogiji a mnogi su ovdje i započeli svoje putovanje yogom. Divya je osnovana u svibnju 2009.g. a u rujnu otvara svoja vrata u srcu Zagreba, Kralja Držislava 14 gdje je i danas. Cijenjeni zagrebački studio prerastao je u centar yoge sa mnogim događanjima i brojnim gostima, a nadasve vjerni redovnoj praksi i dnevnom programu koji omogućava visoko kvalitetnu yoga ponudu, pomoć učitelja i ugodnu atmosferu. Riječ "Divya" na sanskritu znači 'božanski', 'Divine'. Naša misija je pomoći drugima da nađu viši stupanj svjesnosti, sreće i unutarnjeg mira kroz dijeljenje mudrosti yoge te poticanje uravnoteženog i zdravog načina života, prilagođenog svačijem stilu života, potrebama i obavezama.

Divyu su osnovale i vode Petra Carmichael i Sandra Petra Pintarić dvije iskusne i internacionalno prihvaćene učiteljice yoge koje se redovno educiraju u svijetu kod najpoznatijih učitelja i čija je želja bila stvoriti ugodno mjesto za praksu i malu yoga oazu gdje je svatko dobrodošao. U lijepom prostoru tople atmosfere tako ćete pronaći sve potrebno za vašu praksu i bogati program (preko 30 sati tjedno) koji zadovoljava sve aspekte yoge te je primjeren za svaku dob i sposobnost (od potpunih početnika do naprednih). To omogućava da vježbate vama najprikladniju yogu, tako da dolazite na bilo koji sat na našem redovnom rasporedu, prema vašoj mjesečnoj članarini ili samo na "drop-in" sat. Svi učitelji u Divyi su iskusni i certificirani po visokim standardima internacionalnih yoga saveza, predani učitelji, uvijek ljubazni i spremni pomoći. Sandra i Petra redovno podučavaju u Divyi, gotovo svakodnevno, te održavaju stručne radionice tokom godine kojima izlaze u susret širem programu yoge.


2009. godine osnovana je i Divya Yoga Škola koja je do sada iznjedrila oko 10 generacija i stotinjak novih učitelja u Hrvatskoj. Kontinuirana edukacija (osnovna i napredna obuka RYT 200/500) je prema visokim svjetskim standardima Yoga Alliance i kvalitetnim programom koji daje cjeloviti vid yoge uz praksu i znanje.

Od 2010. godine redovno se održavaju ljetni Divya yoga retreat na prekrasnom otoku Silba i drugdje u Hrvatskoj a u Divyi smo primili brojne vrsne nacionalne i internacionalne goste učitelje koji kod nas održavaju radionice kako bi imali priliku upoznati nova znanja i tehnike, napredovali i produbili svoje znanje.

Ako želite produbiti znanje i udovoljiti svojim specifičnim potrebama možete se odlučiti za individualnu yoga poduku uz privatne satove ONE ON ONE, uzeti nekoliko satova ili imali redovno stručno vodstvo.
Možete vježbati u sklopu vaše tvrtke CORPORATE YOGA kada vam dovodimo učitelja u vaše prostorije ili dogovaramo termin za vaše zaposlenike u našem prostoru. U Divyi vodimo I posebne godišnje programe YOGA THERAPY, 40 Days - WAKE UP, cikluse od 21, 13 ili 7 dana i slično. 

Dobro došli u mirnu yoga oazu u centru Zagreba!
Vaši Divya učiteljinamaste