Želite promijeniti nešto u svom životu?
Promjene počinju upravo sa vama!

 Yoga znači povezivanje, ujedinjenje - kako bi se ujedinili u sebi, da bi spojili sve nepovezane krajeve svog postojanja. Da bi stvari bile jasne, da bi bili u centru i imali srce na pravom mjestu. 


Uskoro kreće novi ciklus 40 DAYS - WAKE UP! Biće lijepo ponovno imati ovakav intezivan zajednički program koji pomiče granice.

Ovo je posebno osmišljen PROGRAM/CIKLUS čišćenja i ubrzavanja koji služi kako bi intenzivno (barem jednom na godinu) pročistili um, emocije i tijelo, ubrzali duhovni napredak i karmičke/dharmičke procese, napunili svoje tijelo kisikom i novom energijom ili se samo pripremili za nova životna ostvarenja. Bez obzira na vaše iskustvo u jogi ovaj program je namijenjen kako potpunim početnicima tako i svim drugima koji žele unaprijediti svoju praksu

Svrha ciklusa može biti raznorazna, u svakom slučaju ukoliko želite iskorjeniti i promjeniti neke stare obrasce osobnosti, razriješiti sa prošlošću, starim emocijama, vezanostima i sl., pripremate se na životne odluke, izazove i promjene u nekoj vašoj životnoj sferi, želite produbiti svoju praksu yoge ili ojačati disciplinu! Ciklus možete shvatiti i kao redovan godišnji ciklus pročišćenja ili samo-obnavljanja. 40 dana u godini prođe za tren! Čak i nemorate imati nikakve posebne svrhe ili ciljeve nego se samo prepustiti čudesnosti života, uživanju, otkrivanju i iznenađenjima! Jutro kao vrijeme buđenja, simbolizira i buđenje u našim životima. Cijeli program služi kako bi postepeno u toku ciklusa bolje upoznali sebe, otkrili inspiraciju i imali sretnije srce. Svaki dan je ispunjen novim senzacijama i otkrivanjima, da bi nakon završetka ciklusa osjećali ispunjenost odrađenim i zadovoljstvo pomaknutim granicama!

Potrebna je potpuna posvećenost svih 40 dana!!!  Program se radi bez prekida 40 dana ujutro od 6:30-8:30. U slučaju izostanka ne prekida se mantra i kriya. Ciklus 40 dana bez prekida ijednog dana jest najviše zbog kriye (tehnike čišćenja) i mantre, koji se ne prekidaju, jer u protivnom ciklus ne važi i počinje se ispočetka.

Preporuča se i jedan dan posta u tjednu! Post služi za čišćenje tijela ali i za omekšavanje ega i požude, kada nemamo potrebu za ničim.

Broj od 40 dana se ističe u gotovo svim tradicijama kao važan broj, ciklus koji je potreban kako bi se usvojile željene nove navike i zaživio proces pročišćenja! Tih 40 dana ima svoju posebnu važnost, posebice u pročišćenju, stvaranju discipline te inicijaciji da yogijska praksa postane sastavni dio vašeg života na jednoj dubljoj razini.

Program vodi i osmislila je Sandra P. Pintarić.

Informacije i rezervacije termina su na mail sandra@yogazagreb.com ili Tel.0994922261. Prije početka programa dogovara se individualni sastanak. 

PROGRAM:

1. Mantra. Više o Mantri...

2. Asana - Dharma yoga asana praksa - open level. Više o Dharma yogi...
3. Pranayama - tehnike disanja, mudri, bandhi
4.
 Kriye - tehnike pročišćenja 
5. Duboka relaksacija, Yoga nidra
6. Green drink
Tokom programa potrebno se pridržavati uputa o načinu prehrane koje se dobivaju na individualnom sastanku.

DISCIPLINA NIJE MUČENJE SAMOG SEBE ZBOG NEČEGA, SVRHA DISCIPLINE JE POSTIĆI SREĆU!