MAHA SADHANA - DHARMA YOGA COMPLETE PRACTICE

13.9. subota od 12-15h

"Everything has a Divine purpose." Sri Dharma Mittra

Pridružite nam se na Maha sadhani, redovnoj mjesečnoj praksi kako bi napredovali, podijelili i pomaknuli svoju yoga praksu na novu razinu.

“Maha” znači velika, cjelokupna praksa. Preporuča se za one koji redovno prakticiraju yogu i za napredne. Praksa započinje s duhovnim pročišćavanjem, uvodnim tradicionalnim praksama tehnika disanja, zvuka I pročišćavanja. Također ćete biti upoznati sa neprocjenjivim vrijednostima i duboko svetim učenjima temeljenim na etičkim pravilima (Yama, Niyama). Nastavlja se u dubini duge i izazovne Dharma Yoga IV-V Shiva Namaskar Vinyasa prakse. To je proces koji potiče protok prane kroz kičmeni stup i izvire duboko u svim područjima fizičke, metaboličke, psihičke i intuitivne ravnoteže. Promiče koncentrirani sklad unutar svih tih slojeva kako bi se postiglo blistavo zdravlje. U asana praksi biti će prikazano kako uspostaviti pravilan položaj, poravnanje i duboku duhovnu namjeru iza svakog položaja. Osobna pažnja i korisni savjeti daju se tijekom prakse, kao i smjer prema stvarnom cilju yoge.

Jedna od radosti Maha sadhane je da istražuje varijacije naprednih položaja koje se ne sreću tako često danas u svijetu, kao i pouku o tome kako poduzeti potrebne korake kako bi stekli te položaje. Bez obzira koju tradiciju yoge prakticirate budite spremni za nevjerojatno gracioznu ali i zahtjevnu praksu koja dolazi iz posljednjih 50 godina Sri Dharminog iskustva klasične tradicije yoge. Sri Dharma Mittra je poznat po tome da je jedan od velikih yogija koji podučava napredne asane čije znanje I iskustvo prenosimo kroz Maha sadhanu. Bićete vođeni kroz duboko pročišćavajuću praksu tijekom sata i iscjeljujuće opuštanje na kraju (yoga nidru).

Maha sadhana uključuje tehnike pranayama, bandhi, mudra I kriya, puno priprema za inverzije, backbands I naprednih asana. Naučite trikove koji će vam pomoći u napredku vaše prakse. Pažnja: ne propustite!

Vodi: Sandra Petra.

Cijena: 150 kn (TT 120 kn). Informacije I prijave na sandra@yogazagreb.com, 0994922261.


INSPIRATIONAL QUOTES by Sri Dharma Mittra

“Each posture is designed to bring the practitioner a specific state of consciousness.”

"If you don’t practice, you are always in the same place." 

"Bury your mind deep in your heart and watch your body move by itself."

"Without the Yamas, known as the ethical rules, there is no success in Yoga."

"My Guru taught me to concentrate at the Third Eye. This is a great secret."

"Remember the goal is Self Realization!"

In honor of those who sacrificed their lives, please offer the Mantra for World Peace today - "Om Namo Narayana"