BRUNO BARTULICH U DIYVI!!!
 
Na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja Ashtanga Yinyasa Yoge Bruno je u Divyi do kraja travnja 2012 i vodi sve jutarnje i večernje satove.

__________________________________________________________________________________________________________ 

28-29 travnja:
POSEBNA YOGA RADIONICA SA BRUNOM BARTULITCHEM - NE PROPUSTITE!!!
 
Pripremili smo radionicu za sve zainteresirane praktikante yoge i učitelje sa Brunom Bartulichem koji je u Zagrebu do 29. travnja. Pozivamo vas da dođete i produbite svoje znanje yoge kroz radionicu i predavanja sa Brunom. Dobro došli!
 
Radionica subota i nedjelja od 10-13h.
Na radionici će se raditi ispravljanja (hand-on adjustments) yoga položaja iz Ashtanga primarne serije, kako izbjeći ozljede u yoga praksi, prilagodba i korekcija te će se prolaziti kroz gradivo Bhagavad Gite, Hatha Yoga Pradipike i Yoga sutre.
 
Subota: Mantra, meditacija i prvi dio satsanga "Tri temeljna spisa yoge" - Danas viđamo na stotine joga metoda. Zašto? Postoji li neki joga put koji je najbolji? Govoriti ćemo o različitim pristupima joge i različitim tumačenjima 3 najvažnija joga spisa. Ovi tekstovi pokazuju nam neke smjernice, ne samo za našu praksu, nego i u našem životu. Razmislimo zajedno o mnogim aspektima joga učenja, posebno kroz spis Hatha yoga pradipike.
 
Nedjelja: Vođeni sat, drugi dio Satsanga "tri temeljna spisa yoge" - varijacije i labaratorij anatomije. Nakon vođenog sata koji završava sa dubokim opuštanjem i yoga nidrom, razgovarat ćemo o tome kako napraviti asane vrlo učinkovitima. Osim ispravljanja i anatomije, radit ćemo praksu i prilagodbe. Biće dovoljno vremena za sva vaša pitanja i razgovore.
 
Cijena radionice je 500 kn (Divya TT 200/500 420 kn).
 
U sklopu radionice održat će se poseban vođeni sat Ashtanga Vinyasa Yoge, u nedelju 29. travnja od 8-10. Cijena sata je 100 kn (Divya TT 80 kn).
 
Za one koji će prisustvovati i radionici i satu ukupna cijena sa posebnim popustom je 550 kn (Divya TT 480 kn). Računa se 8 sati yoge za TT.
 
Prijave su u tijeku na e-mail divya@yogazagreb.com ili tel. 0994922261. Molimo vas da nam potvrdite svoj dolazak i ostavote akontaciju od 200 kn. Zahvaljujemo i dobro došli!

__________________________________________________________________________________________________________
 
Bruno Bartulić je učitelj rodom iz Brazila, Sao Paula, porijeklom Hrvat i trenutno živi u Portugalu, Coimbra. Prakticirao je olimpijsku gimnastiku od djetinjstva, poslije toga je uvijek bio u sportovima poput surfanja i slobodnog penjanja, Brazilskog Jiu-Jitsu 10 godina i Moises Muradi. Poslije toga intezivno je počeo proučavati i prakticirati yogu a podučavati 2001. Njegovi učitelji su Pedro Kupfer, Camila Reitz, Jamile Ansolin, Cathia Karin Heuser, Clayton Horton, Michael Gannon i Matthew Vollmer. Na svojim putovanjima u Indiju učio je Ashtanga yogu sa K. Patabhi Joisom i Vedantu sa Swami Dayananda Saraswatijem. 2003. godine vratio se u Brazil i 2004. otvorio svoj studio u Sao Paulu. Bruno vjeruje da zajedno možemo stvoriti uravnoteženo društvo i da yoga može pomoći u tom procesu. Kroz svoju poduku je fokusiran i predan sa preciznim ispravljanjima. Redovno piše za Brazilski magazin yogasp.com. Održava radionice u nekoliko gradova u Brazilu i Europi. Živio je u Hrvatskoj 2008. godine, Portugalu i Francuskoj gdje je studirao političke znanosti. Otac je dvoje djece, predan yoga praksi kroz duboko studiranje koje donosi inspiraciju, vitalnost i ravnotežu. Jednom na godinu održava intezivnu obuku za učitelje yoge u Sao Paulu, Brazil i Coimbra, Portugal.
 
__________________________________________________________________________________________________________
STARE RADIONICE U DIVYI 2009-2011:
 
POSEBNA YOGA RADIONICA SA BRUNOM BARTULICHEM - NE PROPUSTITE!!!
Pripremili smo radionice za sve zainteresirane praktikante yoge i učitelje sa Brunom Bartulichem koji je u Zagrebu do 30.10. Pozivamo vas da dođete i produbite svoje znanje yoge kroz nekoliko radionica i predavanja te u subotu 29.10. na sastang sa Brunom od 20h. Svi su dobrodošli!
Petak 21.10.2011. (18:45-21:45)
RADIONICA: Kako izbjeći ozljede u yoga praksi: Tradicionalni pristup: žrtve x Ahimsa ili nenasilje - Koncept usklađivanja; - Zaštita zglobova; - Zaštita intervertebralnog diska; - Usklađivanje u Ashtanga Vinyasi. Cijena: 250 kn / Divya TT 210 kn.

Nedelja 23.10. (7:30 - 9:30) ASHTANGA LED MASTER CLASS:
Sa tradicinalnim brojanjem na sanskritu i vođenom yoganidra dubokom relaksacijom. Cijena: 100 kn / Divya TT 85 kn.

Nedelja 23.10. (18:45-20:40) LEKCIJA: O yogi ili druga tema koju odaberu studenti :
Yoga pregled: - podrijetlo yoge; - povijesni pregled; - yoga u današnje doba; - izazovi za budućnost. Cijena: 150 kn / Divya TT 130 kn.

Petak 28.10. (18:45-21:45) RADIONICA: Adjustments laboratory:
Što je prilagodba i korekcija? - Kako prilagoditi? - Hands-on, ručna ispravljanja. Cijena: 250 kn / Divya TT 210 kn.

Subota 29.10. u 20h SATSANG S BRUNOM
U sklopu i poslije redovnog satsanga Umijeća življenja i koji je otvoren za sve. Ulaz je slobodan. Svi su dobrodošli!
CIJENA CIJELE RADIONICE: 750 kn, Divya TT 635 kn.
Radionici možete prisustvovati u cijelosti ili po dijelovima. Možete platiti i u dvije rate. Molimo sve zainteresirane da se prijave na e-mail: divya@yogazagreb.com, tel: 0994922261 ili kod nas u centru. Broj mjesta je ograničen.