ANAMARIJA SMINDEROVAC

Certificirana učiteljica Power Vinyasa Yoge RYT 200
 
Anamarija Sminderovac je rođena i živi u Zagrebu. Po zanimanju je ekonomski tehničar i radi u struci. Uvijek je priklanjala duhovnom i na putu samospoznaje naišla je na yogu. Prirodna znatiželja potakla ju je na istraživanje. Samo čitajući o toj vještini, prepoznaje da je yoga u svakom pogledu ono što i sama intuitivno traži i pokušava postići, svjesnost i radost.

Već u početku prakticiranja yoge uviđa sve dobrobiti i odlučuje postati učiteljica. Upisuje i završava obuku za učitelja Power Vinyasa Yoge RYT 200, Nava Teacher Training pod vodstvom certificirane Vinyasa yoga učiteljice Nikki Colon i uz Ashtanga yoga učitelja Steven Liebesa. Dodatno se usavršavala uz svjetske učitelje kao što su Bryan Kest (Power Yoga), Sean Corn (Vinyasa Flow Yoga), Petra Mitidieri (Ashtanga Vinyasa/ Iyengar), Gabriela Božić (Jivamukti Yoga), Sarah Willis (Ashtanga yoga). Vodila je satove u Navi, na hrvatskom i engleskom.

 

Ostali njeni interesi su pjevanje, ples, gluma i slikanje. Posebno ju inspirira glazba, od rocka, hip hop-a, preko melodične pop glazbe do meditativne, kirtana i bhajana, mantri i to pokušava integrirati u svoje satove. Završila je 1.stupanj Reiki Usui sustava prirodnog iscjeljivanja Shoden, a zanima se i za ostale holističke tehnike. Vjeruje u moć pozitivne misli i Buddhin citat “Sve ono što jesmo je rezultat naših misli.” S vlastitim iskustvom iz života i prakticiranja yoge, raduje se poučavanju i daljnjem učenju.
 
___________________________________________________________________________________________________