Taulell d'actualitat


ESC Suris


Curs 2017-2018


Juny 2017

  • Benvolgudes famílies del centre,
Posem a la vostra disposició els llistats de material i llibres de text del curs 2017-2018:

  • Benvolguts/des exalumnes que marxeu de l'escola i anireu a l'institut, 
Posem a la vostra disposició el material de treball d'estiu que us demanaran quan arribeu als instituts de Secundària vinculats al centre: 


  • Benvolgudes famílies,
Posem a la vostra disposició la següent nota informativa de l'AMPA de l'escola:

Benvolguts pares/mares, 

Des de l'Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Suris (AMPA Escola Suris), us saludem a tots i totes, així com us donem la benvinguda als nous socis.

Des de l'AMPA gestionem les activitats extraescolars, l'acollida i la venda de roba escolar. També  col·laborem en diverses activitats que es celebren al Centre i participem a  la rua de Carnestoltes de Cornellà, organitzem la festa final de curs, la festa de la primavera, Sant Jordi, participem amb la dotació de material per a l'Escola, i amb la col·laboració del centre vam engegar el Projecte de Socialització de llibres de 3r a 6è el curs 2013-2014.

Per tal de formar part d'aquest projecte has de ser soci de l'AMPA i fer efectives les quotes cada curs escolar, essent la quota actual anual de 20 €/família.

IMPORTANT

 

Per atendre aquests pagaments, haureu de realitzar l'ingrés, a la següent compte bancari, indicant el nom complert del nen i/o nena amb el curs abans del 30 de Juny de 2017.

 

En el cas de que no es pagui aquest import NO podreu seguir dins del projecte de socialització així com no es podran beneficiar dels descomptes que es realitzen a les famílies a l’Abacus per la compra de llibres, material escolar, acollides i resta.

 

BANC SABADELL, S.A.

ES51 0081-1688-3900-0602-3717

 

Cordialment,

AMPA ESCOLA SURIS
_____________________________________________________________________________L'enllaç anterior us permet visualitzar i consultar totes les informacions penjades al 

L'enllaç anterior us permet visualitzar i consultar totes les informacions penjades al 
L'enllaç anterior us permet visualitzar i consultar totes les informacions penjades al L'enllaç anterior us permet visualitzar i consultar totes les informacions penjades al L'enllaç anterior us permet visualitzar i consultar totes les informacions penjades al