Selecció dels Treballs de Recerca de Batxillerat 2016-2017

Aquesta publicació és un recull dels resums dels Treballs de Recerca de Batxillerat del curs 2016/2017 que han estat seleccionats pels centres de secundària de Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda.

Aquesta experiència, iniciada el curs 2002-2003, té com a objectius, incentivar i potenciar l'elaboració dels treballs, reconèixer l'esforç i la feina ben feta d'alumnes i professors, apropar els treballs de recerca a la població de les tres localitats des de la biblioteca i des de la pàgina web del Centre de Recursos Pedagògics per poder ser consultats, tant pel seu interès en temes relacionats amb les diferents àrees curriculars, com, sobretot, per les seves temàtiques d'àmbit local.

L'èxit d'aquesta experiència ens reafirma en la necessitat de continuar amb aquesta iniciativa, ja que considerem que, des de les nostres administracions locals, s'ha de continuar en aquesta línia per potenciar i ajudar els centres educatius i fer públic l'esforç i la feina conjunta de professors i alumnes.

També hem de manifestar la nostra satisfacció pel treball conjunt entre els tres municipis a l'hora de realitzar aquesta activitat. Pensem que és molt positiu, tant per l'aprofitament dels recursos i dels esforços, com pels resultats i la pròpia experiència cooperativa entre les tres administracions locals.

Volem reconèixer la tasca feta per l'equip del Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental VI, tant en els aspectes de promoció com en els apartats tècnics i organitzatius.