Presentació

Celebrem la III Jornada de presentació de Treballs de Recerca de Batxillerat al Pla de l’Estany. Aquest espai pretén ser un lloc de trobada de la comunitat educativa, alumnes, famílies, professorat i persones interessades en observar una mostra de les produccions del món educatiu de la comarca del Pla de l’Estany.

Un dels objectius centrals del projecte és:

"Difondre els treballs de recerca que destaquin per la seva excel·lència, incentivant l’esperit de recerca entre l’alumnat de batxillerat. Així com donar suport al professorat  en la difusió de la feina ben feta".

En aquesta tercera edició comptarem amb la participació de tots els centres que imparteixen els estudis de batxillerat a la comarca: INS Brugulat, INS Pere Alsius, INS Pla de l’Estany i la coordinació del Servei Educatiu – Centre de Recursos Pedagògics del Pla de l’Estany .

La jornada se celebra cada curs de manera itinerant. Enguany tindrà lloc a  l’INS Pere Alsius i Torrent, el dimecres 2 d'abril a partir de les 16.30h.

En aquest espai hi trobareu el resum dels seleccionats aquest curs i, després de la celebració de la Jornada, podreu consultar els treballs complets.