Informacions‎ > ‎

Grup d'experimentació per al Plurilingüisme (GEP)

    L'Institut Cap de Creus va ser seleccionat aquest curs per a formar part del Grup d’Experimentació per al Plurilingüisme pel període 2016-2018. El Marc per al Plurilingüisme es posa en marxa per assolir els objectius d’Europa 2020 vers la competitivitat europea, els principis d’internacionalització i d’èxit escolar de l’acord de govern,  i s’alinea amb els compromisos de qualitat del Marc per al plurilingüisme del sistema educatiu a Catalunya.
Resultat d'imatges de grup d'experimentació per al plurilingüisme

    Aquest any serà el tercer curs on la llengua anglesa està present a les nostres aules en matèries no lingüístiques. Durant els dos primers anys vam participar en el projecte English Time, un projecte d'àmbit territorial on participàvem diversos instituts de la nostra zona, l'Alt Empordà. Aquest tercer any participem en el projecte GEP, una aposta molt més agosarada a nivell de Catalunya.

    Així doncs, a hores d'ara, l'anglès té un pes important com a llengua vehicular a les assignatures de Ciències Socials ( 2n i 3r d'ESO), Informàtica ( 2n d'ESO) i Tecnologia ( 3r d'ESO). Un dels objectius en aquest àmbit és anar augmentant progressivament el nombre de matèries a impartir en llengua anglesa. El nostre centre  disposa del suport del Departament d’Ensenyament per poder reforçar l’experiència a nivell de formació del professorat a fi de millorar la competència lingüística del nostre alumnat. 


Comments