Inici‎ > ‎

Vídeos del projecte "Construïm una barraca bioclimàtica"

21 de març 2018, 1:21 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 21 de març 2018, 1:35 ]

Els alumnes de 4t d'ESO han realitzat uns vídeos relacionats amb la sostenibilitat dins el projecte de disseny d'una barraca bioclimàtica.

L'objectiu dels dos vídeos realitzats és conscienciar a la població sobre la importància de ser respectuós amb el medi ambient per a la millora de la qualitat de vida de tota la societat.

El primer curtmetratge, titulat Una malaltia poc sostenible, tracta la història de dos amics que estan jugant a la ciutat quan de cop i volta un dels dos es comença trobar malament a causa de la pol·lució. Per aquest motiu van a veure una doctora que intentarà eliminar els dos amics del mapa. Finalment, l'elf protector del bosc solucionarà el problema destruint aquesta malaltia poc sostenible.

El segon curtmetratge explica la vida d’una nena que des de ben petita es preocupa per conscienciar a la població sobre la importància de la sostenibilitat del planeta. Viu i s’il·lusiona cada dia per millorar el món en què vivim. No obstant, amb el temps, es desil·lusiona i deixa córrer el seu somni.

 

Una malaltia poc sostenible

Una il·lusió

Comments