Inici‎ > ‎

Manifest de condemna a la violència

3 d’oct. 2017, 3:42 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 3 d’oct. 2017, 4:11 ]
El professorat i l'alumnat de l'Institut Cap de Creus va llegir ahir dilluns, 2 d'octubre, el següent manifest en contra de la violència que el passat dia 1 d'octubre va patir el poble de Catalunya.
Manifest contra la violència

Institut Cap de Creus de Cadaqués, 2 d’octubre de 2017

 

Els darrers dies han estat marcats per molts fets a nivell polític i social. Al nostre institut hem parlat poc del tetma perquè entenem que la diversitat d’idees, d’opinions i de conviccions en aquest sentit és molt plural. I tenim clar que totes les opinions raonades i expressades des del respecte són vàlides i lícites. Però sovint és fàcil caure en rencors o conflictes davant les desavinences de caire polític. No ho hauríem de permetre, hem de ser capaços de parlar de tot, amb tranquil·litat i serenor.

Avui l’equip directiu es suma a una convocatòria d’aturada per condemnar la violència que les forces de seguretat de l’estat van exercir ahir contra molts habitants del nostre país. Ens esgarrifa veure com es defensen les idees amb porres i martells.

Els estudiants i els professors d’aquest centre volem deixar clar que no acceptem ni justifiquem cap tipus de violència, vingui d’on vingui. La violència no serà mai la via de solució de res, al contrari, la violència genera més violència. Tots hem de ser lliures per poder pensar, sentir i sobretot per poder estimar a qui pensi diferent de com ho fem nosaltres.

Per tot això dien No!!! Així no!!

Professorat i alumnat de l’Institut Cap de Creus de Cadaqués

Comments