Inici‎ > ‎

CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ: La pesca a Cadaqués.

26 d’abr. 2018, 2:58 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 26 d’abr. 2018, 3:07 ]


Un grup d’alumnes de segon d’ESO ha dut a terme una campanya que pretén conscienciar-nos sobre els perills de la sobreexplotació dels recursos pesquers al nostre litoral.

Aquesta acció consistirà en presentar un tríptic informatiu durant la diada de Sant Jordi al passeig de Cadaqués, on simultàniament tindran lloc dos tallers pels més petits del poble.

Mitjançant aquest esdeveniment es donaran a conèixer els tipus de pesca – artesanal, recreativa i industrial – així com els drames de la sobrepesca i de les espècies en perill d’extinció.

Per tal de fer-ne la màxima difusió, dues representants d’aquest projecte – la Candela i la Salma – han estat entrevistades a Ràdio Cap de Creus aquest passat dimecres dia 18 d’abril, juntament amb dos companys de tercer, que hi presentaven, al seu torn, la cursa solidària que tindrà lloc durant la Setmana Cultural d’enguany.

La proposta s’emmarca dins el projecte de col·laboració entre l’institut i la científica marina Andrea Garí Oriol (membre de l’organització DeepWill, i guia del Parc Natural del Cap de Creus) qui, a primer d’ESO, també està desenvolupant una tasca de recuperació de les gorgònies locals.
Comments