Activitats‎ > ‎Setmana cultural‎ > ‎

Setmana Cultural 2017


Cartells

El tema dels cartells d'enguany ha estat l'educació. El cartell guanyador ha estat el de la Micaela Choque de 1r d'ESO i el cartell finalista fou el de la Carla López de 4t d'ESO.

 
 
 
 

Cursa Solidària

Aquest any s'ha fet una altra edició de la cursa Solidària per a recaptar fons per a l'ONG Save The Children. La cursa es va fer a S'Aranella amb un recorregut de 3km en total. Els guanyadors en categoria masculina foren: Yorgos Kontos de 1r, Vinceent Raab de 2n, i Petar Ivanov de 3r d'ESO.

En categoria femenina les guanyadores foren: Inas Chakri de 1r , la Marta Pujol de 2n i l'Alba Caminada de 3r d'ESO.

 
 
 
 

Xerrada a l'Art i Joia

El dilluns 24 d'abril va tenir lloc una xerrada de Mohamed El Amrami. En Mohamed ens parlà de tots els projectes que duu a terme la seva associació.

 
 

Sortida la zona volcànica

de la Garrotxa

El dimecres 26 d'abril elsalumnes van participar en una sortida a la zona volcànica de la Garrotxa.

 El mal temps, fred i pluja, ens va fer la guitza tot el matí. Tot i aquest contratemps, els alumnes van poder veure i entrar dins el volcà Croscat. Tot seguit, van visitar els Museu dels Volcans de la Garrotxa, amb el simulador de

terratrèmols inclòs.

 
 

Trobada de cuina


 
 Un any més, l'institut va participar en la trobada de cuina celebrada el dijous dia 27 d'abril. Durant tot el matí del mateix dijous, hi va haver un taller de cuina al centre on es van cuinar els plats presentats a la trobada. Els alumnes participants al taller van treballar de valent per poder presentar una varietat de plats dolços.  
 
 
 

Jocs Florals.

El tema dels Jocs Florals d'enguany ha estat dedicat a l'Educació. Cada curs tenia un gènere literari assignat. Finalment, el jurat va concedir un premi per a cada curs. Els guanyadors foren: Salma El Badri de 1r d'ESO amb el conte en català Ningú valora el que té, fins que ho perd; Ambar Cascante de 2n d'ESO amb el diari personal en castellà Novis Diario; Marta Noguer de 3r d'ESO amb el poema en anglès Education, i finalment, Glòria Ramallo amb el relat en castellà El aula.Comments