Activitats‎ > ‎

Setmana cultural


JOCS FLORALS 2015-2016

3 de maig 2016, 2:39 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 5 de maig 2016, 0:17 ]

El tema dels Jocs Florals d’enguany era l’astronomia com a font d’inspiració. Cada curs tenia un gènere literari  diferent per treballar.

A 1r d’ESO el gènere literari  fou el conte curt o prosa poètica. La guanyadora fou Gema Rodríguez amb Si miro la noche el cielo.

A 2n d’EO el gènere escollit fou el diari personal. Es van concedir dos premis ex aequo per en Marcel Bassols amb Diario de astronomia i per l’Alba Caminada amb l’obra Diari personal d’astronomia.

A 3r d’ESO havien de treballar la poesia. La finalista fou Glòria Ramallo amb el poema Es el dolor. La guanyadora fou Bernalae Bandolín amb el poema The night.

A 4t d’ESO es va concedir un sol premi en el gènere del relat. La guanyadora fou Ainhoa Pomés amb el relat Des d’un telescopi.

L’institut dóna les gràcies a Karin Tarrés per les fotografies fetes durant la lectura dels textos. 

Jocs Florals


PATI SOBRE RODES

3 de maig 2016, 2:35 publicada per Institut Cap de Creus

Un any més l’institut ha dut a terme el pati sobre rodes com una activitat més de la Setmana Cultural. Malgrat el mal temps, els alumnes van poder divertir-se amb els seus patins, bicicletes ...

pati sobre rodes


TALLER DE CUINA

3 de maig 2016, 2:34 publicada per Institut Cap de Creus

 

TALLER DE CUINAUn any més, l’institut SIN Cap de Creus ha participat en la XXXV Trobada de Cuina  
organitzada per l’Ajuntament de Cadaqués. L’institut va presentar diversos plats de postres.

CAIALS

3 de maig 2016, 2:31 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 3 de maig 2016, 2:31 ]


El passat dimecres 20 d’abril i dins la Setmana Cultural, els alumnes de 1r d’ESO van fer una sortida on l’objectiu era l’estudi d’una platja, Caials. L’alumnat va poder analitzar la seva orientació, el seu origen, els materials que la formen i els diferents organismes que s’hi poden trobar. Els alumnes van gaudir d’allò més tot buscant éssers vius dins l’aigua.

 

Caials


TUDELA

3 de maig 2016, 2:23 publicada per Institut Cap de Creus

Els alumnes de 2n d’ESO van visitar, el dimecres dia 20 d’abril, el Parc Natural de Tudela guiats per l’Olga Mallofré. Durant la visita els alumnes van poder descobrir la geomorfologia del parc, la ruta del bestiari, els llocs on Salvador Dalí es va inspirar per alguns dels seus quadres i gaudir del fantàstic paisatge.

Tudela web


CARTELLS SETMANA CULTURAL

3 de maig 2016, 2:10 publicada per Institut Cap de Creus

La guanyadora del cartell que il·lustrà el programa de la Setmana Cultural del curs 2016-17 fou Ainhoa Vargas Mantilla i la finalista fou Ana Luisa Pereira.

Cartell


SÓN POSSIBLES ELS VIATGES EN EL TEMPS?

3 de maig 2016, 1:32 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 3 de maig 2016, 1:34 ]

Són possibles els viatges en el temps

Els alumnes de l’institut SIN Cap de Creus va assistir a una xerrada sobre els viatges en el temps a càrrec de Carles SchnabelCursa Solidària SAVE THE CHILDREN

3 de maig 2016, 1:29 publicada per Institut Cap de Creus

Cursa solidària

El dimarts 19 d’abril es va dur a terme la cursa solidària Save The Children.  L’alumnat participant va poder escollir, voluntàriament, fer la cursa llarga fins a la platja de Caials  o la cursa curta fins a S’arenella.  La jornada fou un èxit de participació i es van recaptar ........... Aquests diners aniran destinats als nens de .........................

L’institut dóna les gràcies a Karin Tarres per les fotografies fetes durant la cursa. 


PLANETARI

3 de maig 2016, 1:12 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 3 de maig 2016, 1:16 ]

El dilluns dia 18 d’abril i dins de la Setmana Cultural de Cadaqués, l’alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO van assistir  a una explicació i posterior  observació del cel a través d’un planetari muntat a l’aula de psicomotricitat de l’escola del poble. La xerrada i demostració fou a càrrec de  Rat Parellada de l’empresa Planetari Fora d’Òrbita.

 

planetari - Clica per veure les fotos

1-9 of 9