Inici


Per carnaval tot s'hi val!

9 de febr. 2018, 5:56 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 9 de febr. 2018, 5:56 ]

Un any més, els alumnes de l’Institut Cap de Creus han portat la festa de Carnaval a les aules. Durant dos dies, dijous 8 i divendres 9, han pogut venir disfressats al centre.

Vídeo de YouTube


Dissabte Transforterer de les matemàtiques

9 de febr. 2018, 5:52 publicada per Institut Cap de Creus

El passat dissabte 3 de febrer de 2018 quatre alumnes del nostre institut van participar als tallers del Dissabte Transfronterer de les matemàtiques, activitat adreçada als instituts gironins i de la zona de Perpinyà, Ceret...

En concret han participat al taller “Geometria 3D amb realitat virtual”  impartit per en José Luis Rodriguez (Universidad de Almería).

Esquiada a Font Romeu i Les Angles amb els alumnes de 1r i 3r d'ESO

1 de febr. 2018, 5:26 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 1 de febr. 2018, 5:26 ]

Els dies 18 i 19 de gener, els alumnes de 1r i 3r d'ESO van gaudir d'una bona experiència a la neu. Després d'un llarg viatge, van participar en un curset d'esquí o snow amb monitors especialitzats d'Intercerdanya. El primer dia vam esquiar a Font-Romeu i l'endemà a Les Angles, dues estacions situades al Pirineu francès. El temps va ser esplèndid i la neu immillorable. Ens vam allotjar a l'alberg de Llívia, on vam viure moments molt divertits i de cohesió. Us deixem un petit vídeo per recordar aquesta sortida!

 

Vídeo de YouTube

Projectes de tecnologia

25 de gen. 2018, 23:50 publicada per Institut Cap de Creus

Des de l’assignatura de tecnologia volem compartir amb vosaltres alguns dels projectes que hem portat a terme durant el primer trimestre d’aquest curs. Tot ells han estat elaborats pels alumnes de l’institut.

Seguim treballant.


Projectes de tecnologia


Visita al Teatre-Museu Dalí dels alumnes de 3r d’ESO

25 de gen. 2018, 5:37 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 25 de gen. 2018, 5:39 ]

El passat dimecres 10 de gener els alumnes de 3r d’ESO van visitar el Teatre-Museu Dalí de Figueres. Va ser una sortida molt enriquidora on els alumnes van poder gaudir de les obres de l’artista exposades al museu.

A GREAT ENGLISH PLAY TO CLOSE THE YEAR

15 de gen. 2018, 5:39 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 15 de gen. 2018, 5:45 ]

Last Friday 22th of December, all students and teachers of INS Cap de Creus enjoyed a really entertaining and funny stage play in Cadaqués for the English Theatre Company called Backchat.

It was a fantastic school day for closing the year!

Here you can see some students acting on the stage.

  
  

CANTADA DE NADALES A LA LLAR D’INFANTS ES PAPANELL

22 de des. 2017, 1:44 publicada per Institut Cap de Creus

El dimarts dia 20 de desembre els alumnes de Religió de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Cap de Creus van anar a la llar d’infants a compartir unes nadales.  Amb aquest vídeo us desitgem BONES FESTES A TOTHOM!!

Cantada de nadales a la llar d'infants d'Es Papanell



Els alumnes de 3r i 4t participen a les proves Esprint

15 de des. 2017, 3:31 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 15 de des. 2017, 3:45 ]

El passat dimecres dia 13 de desembre els alumnes de 3r i 4t van participar a les proves Esprint. En aquestes els alumnes han de resoldre una sèrie de problemes matemàtics utilitzant la lògica i l'enginy i, sobretot, cooperant entre ells i treballant en equip. Va ser una gran jornada! 

Christmas Postcards - Gimp work done in 2n grade of ESO

11 de des. 2017, 11:01 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 11 de des. 2017, 11:08 ]

Christmas Postcards


        As every year the students of Informatics and Multimedia in second grade of ESO, want to wish you MERRY CHRISTMAS with some postcards that they have produced using an imatge manipulation program called Gimp.

Expressió Corporal a 4t d'ESO

2 de des. 2017, 4:23 publicada per Institut Cap de Creus

         Durant part del 1r trimestre l'alumnat de 4t d'ESO ha estat treballant continguts d'expressió corporal a l'assignatura d'Educació Física. Per grups, havien de preparar i acabar representant davant de tot el grup una escena amb suport musical, on s'havien de realitzar coreografies col·lectives i al mateix temps expressar missatges a través de l'expressió artística que ens permet el cos humà. A més a més, aquesta activitat també ens ha permès aprendre a retallar cançons per acabar-les editant en arxius mp3, amb el software Audacity.

         Després d'uns quants dies d'assaig, el resultat va ser molt positiu i ens ho vam passar d'allò més bé!

 
 
 
 

1-10 of 35