Inici


Calendari proves setembre 2018

28 de juny 2018, 4:13 publicada per Institut Cap de Creus


MATERIAL CURS 2018-2019

28 de juny 2018, 4:08 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 17 de jul. 2018, 3:55 ]


MATERIAL CURS 2018-2019
 • Agenda escolar obligatòria (L’AMPA la regala als seus socis)
 •   Carpesà amb fundes de plàstic o llibretes
 • Un estoig de llapis de colors (recomanable llapis aquarel·lables) i una capsa de retoladors de diferents  colors (12 mínim)
 •  Estris de treball imprescindibles (bolígrafs de diferents colors, llapis, goma, tisores, cola, corrector no líquid....)
 •  Regle de 20 o 30 cm, escaire, compàs i cartabó
 •  Llapis: HB, 2H i 2B
 • ViP: retoladors punta fina, 0,2 - 0,4 i 0,6.
 •  1 paquet de 500 folis DIN-A 4 80 g (L’AMPA el regala als seus socis, els no socis l’han de portar el primer dia de curs)
 •   Calculadora científica
 •  Roba esportiva, sabates d’esport (àrea EF), necesser (estris de neteja personal)
 •    Flauta marca Hohner preferentment (1r i 3r)
 •  MOLT IMPORTANT: Llapis de memòria, ratolí i auriculars per l’ordinador
 • Funda d’ordinador (recomanable)
 •  A l´inici de curs s’informarà del material  de tecnologia
 •  Neoprè llarg (recomanable 1r ESO, 3r trimestre)


VIATGE FI D’ETAPA: PRAGA

17 de maig 2018, 1:08 publicada per Institut Cap de Creus

Els alumnes de 4t d’ESO van fer el viatge de final d’etapa a la ciutat de Praga. El viatge va tenir lloc la setmana del 23 al 27 d’abril. Fou una experiència molt gratificant tant pels alumnes com pels professors acompanyants.

Viatge a Praga, final d etapa


Xerrada sobre el Dol. Primer d’ESO.

26 d’abr. 2018, 2:48 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 26 d’abr. 2018, 3:06 ]


El passat dijous dia 12 d’abril ens va visitar l’especialista en processos de dol Ricard Mallofré, psicoterapeuta clínic i coach, qui va dur a terme una xerrada oberta, sincera i transformadora, sobre els diferents dols als quals totes i tots ens enfrontem al llarg de les nostres vides (pèrdues de persones estimades, però també de mascotes, espais, feines, llar).

Els nostres alumnes de primer d’ESO van tenir l’oportunitat d’aprendre i valorar molts aspectes de la nostra vida emocional, així com de ser més conscients sobre la fragilitat de la vida, i de com enfortir-nos davant de les adversitats.

Finalment es va obrir un petit debat on els nens i nenes d’aquest grup van poder expressar-se, compartir experiències i fer preguntes.

El meu pla d’activitat física: “spinning”

26 d’abr. 2018, 2:40 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 26 d’abr. 2018, 2:45 ]

El dijous 5 d'abril, els alumnes de 4t d'ESO van anar al pavelló municipal de Cadaqués per tal de descobrir, analitzar i utilitzar les instal·lacions de què disposa, en concret la sala de musculació i la sala de "spinning". Aquesta activitat queda emmarcada dins la unitat "El meu pla d'activitat física", on l'objectiu principal és que tots els alumnes aprenguin a planificar la seva pròpia activitat física i consolidar els seus hàbits saludables.

Fou una estona molt divertida i tots vam suar la cansalada!

 
 
 

Música per a camaleons de l’Àfrica al rock

26 d’abr. 2018, 2:35 publicada per Institut Cap de Creus

El divendres dia 23 de març, l’alumnat i professorat de l’institut Cap de Creus va assistir al concert “Música per a camaleons de l’Àfrica al rock” amb la interpretació del grup “Blue Band”;

un viatge als orígens de la música actual, des dels cants dels esclaus arribats a Amèrica fins al rock actual.

Un cop acabat el concert, vam poder gaudir d’una visita al Museude la Mediterrània.

FE D'ERRATES - CARTELL SETMANA CULTURAL

18 d’abr. 2018, 5:58 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 26 d’abr. 2018, 2:29 ]


Perpinyà- Carcassonne 2018

21 de març 2018, 6:28 publicada per Institut Cap de Creus

Un any més, els alumnes de 2n d'ESO van participar en un intercanvi lingüístic amb els alumnes de l'escola la Garrigole de Perpinyà. A la tarda, van anar cap a la ciutat medieval de Carcassone, on hi passaren la nit. L'endemà, van poder visitar La Cité i el Canal du Midi. Tot i el fred, van poder gaudir d'una gran experiència tot fent nous amics.

Carcassonne 2018 INS Cap de Creus


Vídeos d'emprenedoria

21 de març 2018, 1:30 publicada per Institut Cap de Creus

Us deixem amb dos vídeos de l'assignatura d'emprenedoria de 3r d'ESO del curs 2016-2017. En aquesta assignatura els alumnes van dissenyar una aplicació mòbil per ajudar a la població a ser més respectuosa amb el medi ambient!

vídeo emprenedoria curs 2016-2017

Vídeo emprenedoria curs 2016-2017


Vídeos del projecte "Construïm una barraca bioclimàtica"

21 de març 2018, 1:21 publicada per Institut Cap de Creus   [ actualitzat el 21 de març 2018, 1:35 ]

Els alumnes de 4t d'ESO han realitzat uns vídeos relacionats amb la sostenibilitat dins el projecte de disseny d'una barraca bioclimàtica.

L'objectiu dels dos vídeos realitzats és conscienciar a la població sobre la importància de ser respectuós amb el medi ambient per a la millora de la qualitat de vida de tota la societat.

El primer curtmetratge, titulat Una malaltia poc sostenible, tracta la història de dos amics que estan jugant a la ciutat quan de cop i volta un dels dos es comença trobar malament a causa de la pol·lució. Per aquest motiu van a veure una doctora que intentarà eliminar els dos amics del mapa. Finalment, l'elf protector del bosc solucionarà el problema destruint aquesta malaltia poc sostenible.

El segon curtmetratge explica la vida d’una nena que des de ben petita es preocupa per conscienciar a la població sobre la importància de la sostenibilitat del planeta. Viu i s’il·lusiona cada dia per millorar el món en què vivim. No obstant, amb el temps, es desil·lusiona i deixa córrer el seu somni.

 

Una malaltia poc sostenible

Una il·lusió

1-10 of 38