Portada‎ > ‎

Ens visiten els holandesos!

6 d’oct. 2017, 0:17 publicada per Institut Montpedrós   [ actualitzat el 10 d’oct. 2017, 4:07 ]

Del 4 al 10 d’octubre ens visiten 68 companys de l’Ichtus Lyceum d’ Holanda. És el retorn del projecte d’intercanvi que els alumnes actualment de 3t ESO ja van iniciar amb un fantàst

ic viatge a Holanda el passat mes d’abril.

Els alumnes holandesos estan a les cases de les seves parelles d’intercanvi, així com a casa de famílies d’alumnes de 3r que voluntàriament estan acollint a un alumne holandès. A totes elles, moltes gràcies!

Avui dia 5 d’octubre, els alumnes de 4t ESO i els alumnes holandesos han realitzat una gimcana per la Colònia Güell i Santa Coloma, visitant la Cripta de Gaudí, i acabant al nostre institut. Una vegada allà, els nostres alumnes han fet en petits grups presentacions sobre la nostra cultura, la nostra gastronomia, etc.

Demà continuarem el programa amb una visita de Tarragona, on realitzaran tasques sobre el romànic,  i Sitges, on disposaran temps lliure per passejar, anar de compres o banyar-se, si el temps acompanya!

Creuem els dits!

Dimarts 10 d'octubre

Ahir els nostres alumnes i les seves parelles d'intercanvi van a anar a Barcelona. Van visitar la Barceloneta, la Sagrada Família i l'antic Hospital de Sant Pau. Per la tarda vam fer una festa de comiat a l'institut i tothom s'ho va passar molt bé!   Avui és l'últim dia, i aquest matí hem fet un regal artístic fet a mà per als seus companys abans de marxar a l'aeroport. Fins la propera!

Comments