Portada‎ > ‎

Alumnat de 4t a Berlín

15 de set. 2017, 7:46 publicada per JUAN PEDRO ARCOS ESCRIBANO   [ actualitzat el 21 de set. 2017, 8:56 ]
A les 13:12 h ens diuen que acaben d'aterrar. I que tot ha anat bé.
De moment una primera imatge del grup quan encara no havien embarcat.
Dilluns 18 de setembre.
Hola!  Avui tot fantàstic! Primer hem anat a l'institut a fer una visita del centre.  Després els alumnes han fet una gimcana visitant la ciutat.  I hem finalitzat al museu jueu fent una visita guiada i un taller de cuina.  Als nens els hi ha encantat i el temps acompanya!
Ja ho sabeu, clicant a la imatge podeu veure l'àlbum de fotografies.
Dimarts 19 de setembre.
Els nostres alumnes estan fets uns artistes! Avui hem fet classes d'alemany al Phorms Gymnasium i després hem anat a fer un taller de grafitti. Han disfrutat moltíssim i han fet unes obres molt maques! Mireu les fotos!  Finalment gen fet una passejada per l'East Side Gallery per veure les famoses obres pintades sobre el mur.
Dimecres 20 de setembre.
Hola!  Avui també molt be tot! Hem fet un tour en bicicleta veient els palaus i la ciutat de Postdam. Els hi ha agradat molt l'experiència, excepte per un petit moment de pluja que no ha aconseguit espatllar un dia fantàstic ni evitar que s'ho passessin molt bé 😉
Dijous 21 de setembre
Avui hem visitat el camp de concentració de Sachsenhausen i els nostres alumnes han pogut fer-se una idea de com era el dia a dia d'un presoner al camp.  Una barreja de sentiments que els hi ha fet ser conscients de les tragèdies anys enrere viscudes.  Per acabar d'enfortir els llaços creats, els alumnes han organitzat un sopar de comiat.


Comments