Portada

Enhorabona a la primera promoció del Batxillerat!

Us donem la benvinguda al web de l'Institut Montpedrós de Santa Coloma de Cervelló

Graduació 4t ESO

publicada per Institut Montpedrós   [ actualitzat el ]

El passat 14 de juny es va celebrar l'acte de graduació dels alumnes de 4t d'ESO.L' acte es va iniciar amb paraules de valoració, agraïment i comiat per part dels i les protagonistes de la graduació, així com dels tutors. També el nostre director Heleo Pérez va dedicar unes paraules de motivació per obrir camins de futur als nous graduats i graduades. Vam tancar l'espai de discursos el regidor de cultura de l'ajuntament de Santa Coloma de Cervelló i una representant de l'AMPA com entitat organitzadora de l'acte.

Tot seguit tots junts vam compartir un piscolabis i moltes fotos de record que aquí us deixem.
Bona sort a tots i a totes en el vostre futur.!!!
https://photos.app.goo.gl/v3Xstfu5pyKD3u4a9

Viatge 4t ESO Madrid, Toledo i Segovia

publicada per Institut Montpedrós   [ actualitzat el ]

Els alumnes de 4t ESO celebrem tots junts el final de curs a Madrid, visiten també les ciutats de Toledo i Segovia. Son dies de convivència on es comparteixen experiències en entorns excepcionals plens d'història i cultura.

Fem d'arqueòlegs !

13 de juny 2018, 12:14 publicada per Institut Montpedrós   [ actualitzat el ]

Dins de les activitats del treball de síntesis avui,els alumnes de 1r D i 1r C hem anat al campus arqueològic de Plegamans. Els alumnes han pogut realitzar un simulacre d'excavació arqueològica i han visitat una reconstrucció d'una tomba egípcia. Mireu més fotos aquí
https://photos.app.goo.gl/qPQe9aFkXK1yWLbRA

Pujada a Sant Antoni

13 de juny 2018, 11:14 publicada per Institut Montpedrós   [ actualitzat el 13 de juny 2018, 11:15 ]

Els alumnes de 1r de Batxillerat han fet una caminada fins al cim de Sant Antoni per fer el comiat de la matèria d'educació física, ja que és l'últim any que la fan. Tot i la calor, han arribat tots bé i hem pogut gaudir de les bones vistes.

Visitem als companys d'intercanvi a Berlin!

11 de juny 2018, 12:36 publicada per Institut Montpedrós   [ actualitzat el 17 de juny 2018, 12:41 ]

Després d'arribar el dijous 14 de juny i retrobar-se als companys d'intercanvi,  el divendres 15 vam tenir la primera presa en contacte amb la ciutat de Berlin  mitjançant un tour en baixell pel riu Spree. Després van visitar la zona de Bernauerstrasse per veure algun tros que queda encara de mur. I finalment vam assistir a la festa d'estiu del Phorms Gymnasium.
El cap de setmana han estat amb les famílies gaudint del bon temps. 

Dilluns 11 vam visitar primer el Museu d'Història de Berlin i posteriorment vam participar a un room scape on els alumnes s'ho han passat molt bé!.Avui hem fet una gimcana per la ciutat de Berlin, i els alumnes han hagut de fer diferent proves per tota la ciutat. . 


També vam anar al camp de concentració de Sachsenhausen a Oranienburg. Els nens van mostrar molt interès pels terribles fets que van tenir lloc allà ara fa tot just 70 anys. 


El dia 14 vam anar al Humbolthein Park a veure les torres de defensa contruides pels nazis per protegir la ciutat de Berlin dels bombardejos britànics. La visita ha estat realitzada per un doctor en Història d'origen americà.  Allà mateix  hem realitzat també la última activitat de l'intercanvi: moment de reflexionar sobre allò que més i menys els ha agradat i tot allò que han après. 

Una vegada a l'aeroport, el moment de l'adéu no ha estat fàcil.  Esperem que d'aquí esdevinguin bones amistats
https://photos.app.goo.gl/4srqLf6KMti4eBJC7            

                            https://photos.app.goo.gl/4srqLf6KMti4eBJC7    


Aquí em parlem!!!

10 de juny 2018, 9:41 publicada per Institut Montpedrós   [ actualitzat el 10 de juny 2018, 9:42 ]

Els i les alumnes de 4t A han treballat molt per preparar el seu treball en relació al projecte de centre “Aquí en parlem”.  Amb aquest treball pretenen conscienciar els seus companys i companyes del perill físic que suposen les drogues.  També intenten prevenir la resta de joves de l’efecte manipulador que aquestes substàncies creen en la nostra ment, adormint la nostra capacitat crítica i la nostra capacitat d’elecció.L’espot està composat d’una introducció històrica, un rap reivindicatiu, uns escenaris post-apocalíptics i molta il·lusió i companyerisme.

Un gran missatge que esperem que ajudi als seus protagonistes i a tots i totes les adolescents a conservar el seu poder d’elecció i a no deixar-se manipular per les drogues.

Feu córrer el rumor: “Las drogas te ofrecen su mundo, haciendo que el tuyo se esfume como el humo” – Les drogues t’ofereixen el seu món, fent que el teu s’esfumi com el fum. 

Enhorabona a la primera promoció del Batxillerat!

31 de maig 2018, 5:11 publicada per Institut Montpedrós   [ actualitzat el 3 de juny 2018, 6:59 ]

El passat dijous dia 17 de maig el nostre institut va celebrar l'acte de graduació de la primera promoció alumnes de batxillerat a l'Ateneu de la Colònia Güell. Es va tractar d'un acte preparat amb molta il·lusió en què  van participar alumnes, docents, famílies i que va comptar amb assistència del Primer tinent d'Alcaldia i regidor d'Urbanisme i Educació el senyor Gerard Segú.

Va ser un dia molt emotiu on tothom va gaudir. Molta sort a tots i totes i des d'aquí us desitgem un futur brillant! El Montpedrós sempre serà casa vostra.


Ens visiten els nois i noies alemanyes!

28 de maig 2018, 14:37 publicada per Institut Montpedrós   [ actualitzat el 4 de juny 2018, 1:35 ]

El divendres va arribar el grup d'intercanvi del Phorms Gymnasium de Berlin, i han passat el cap de setmana de la Festa de la Cirera amb els seus companys i companyes. Dilluns , es va  fer l'acte de presentació i després una gimcana per la Colònia Güell, inclosa la Cripta.
Ahir els nostres alumnes i els seus Companys i companyes alemanyes van visitar la Sagrada Família i el Parc Güell i després van participar en un taller on van crear els seus propis trencadissos.
Avui han anat a fer senderisme i a veure el Monestir de Montserrat... a vegades plovia i d'altres feia sol, però s'ho han passat molt bé.
El darrer dia vam fer un projecte d'intercanvi lingüístic i cultural a l'institut amb presentació oral inclosa. Després  l' intercanvi  es va tancar amb  una jornada de compres i platja a Sitges. Els nostres companys alemanys  han tornat a Berlin, on ens esperen del 7 al 14 de juny.  

 Més fotos aquí

                                

TREBALLEM LA DIVISIÓ CEL·LULAR

28 de maig 2018, 1:29 publicada per Institut Montpedrós   [ actualitzat el 28 de maig 2018, 1:38 ]

Els alumnes de 4rt d' ESO que fan biologia-geologia han treballat la divisió cel·lular creant un vídeo que mostra les fases i les similituds del procés de divisió.
Bona feina!

 

Sense títol

18 de maig 2018, 4:25 publicada per Institut Montpedrós   [ actualitzat el 23 de maig 2018, 0:40 ]

1-10 of 66