Ciències socials i naturals


Educació Infantil, Primària i Secundària Benvinguts al web del Grup de Treball "L'hort escolar ecològic com a recurs educatiu". 
Aquest grup de treball, format per mestres d'Educació Infantil, Primària i Secundària d'escoles i instituts de la Selva marítima interessats en treure profit de l'hort del seu centre va començar a treballar l'octubre de 2012-2014 dins el PFZ de la Selva II.

L'hort escolar ecològic és un context privilegiat d'aprenentatge que barreja aspectes vivencials i de coneixements en l'aproximació als éssers vius del racó de natura que tindrem al pati de l'escola. Aquest espai verd millora la qualitat ambiental, proporciona un espai de biodiversitat i per això s'ha de basar en criteris ecològics, amb un sòl viu, ric en microorganismes, on trobem un perfecte equilibri entre la diversitat de conreus autòctons i la flora i fauna associada. 

https://sites.google.com/a/xtec.cat/programacio-de-la-setmana-cultural/home

Educació Infantil, Primària i Secundària


Benvinguts a la pàgina del Grup de Treball de Programació de la setmana cultural del Pla de Formació de Zona de La Selva II 2013-2014.

Material elaborat per Les Comunitats d'Aprenentatge del municipi de Maçanet de la Selva (Escola Sant Jordi, Escola Maçanet de La Selva i el SES Maçanet de La Selva) amb l'objectiu d'organitzar, programar i portar a terme de forma conjunta una setmana cultural dedicada a la ciència.

https://sites.google.com/site/entornsocialinaturaldevidreres/
Educació PrimàriaBenvinguts a la pàgina del Grup de Treball de l'Entorn social i natural de Vidreres del Pla de Formació de Zona de La Selva II 2013-2014. 

Us presentem el material elaborat per mestres de l'Escola Sant Iscle i l'Escola Salvador Espriu de Vidreres amb l'objectiu de definir una línia coherent de Coneixement del medi a Primària adaptant el currículum a l'entorn del municipi. Es tracta de complementar el material de cada curs de cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior.

https://sites.google.com/a/xtec.cat/coneguem-l-entorn/
Educació Secundària  

Els materials que us presentem en aquest site han estat elaborats pel Grup de Treball Coneguem l’entorn del Pla de Formació de Zona de La Selva II durant els cursos 2011-2012 i 2012-2013.

Una proposta pensada per conèixer l’oferta lúdica i cultural de Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, … que ofereix una guia interdisciplinar per al professorat d'ensenyament secundari de diverses àrees, per poder oferir sortides properes i molt econòmiques que permetin participar a tot l’alumnat del centre.