Mediateca‎ > ‎

Contes verticals

El CRP de La Selva II disposem de tres contes en vertical. Els contes verticals són un material didàctic que ajuden als nens a poder visualitzar les imatges del contes de diferent manera, que no sigui la il·lustració d’un llibre.

Són uns contes fets de tela que no contenen lletra. És per això que des del CRP, tenim els contes tradicionals per tal de fer l’acompanyament del conte vertical i així, la mestra el pugui explicar.

El conte es penja com si fos un quadre. La mestra explica el conte, i si ho desitja té el tradicional per recolzar-se. Els contes estan formats per algunes peces o personatges, que la mestra les podrà moure seguint el fil conductor del conte.

Aquests llibres verticals són indicats per cursos d’Educació Infantil.

El temps de préstec és entre una i dues setmanes, depenen de la demanda dels contes verticals.


  • El peix irisat Conte de "El peix irisat"Aquest conte s'inspira en el conte del peix irisat al fons del mar. AAlguns dels valors que transmet són l'amistat,  la generositat i ...
    Publicat a les 9 de maig 2016, 2:26 per SE CRP de la Selva II
  • De què fa gust la lluna? El conte "De què fa gust la lluna?"El conte vertical "De què fa gust la lluna?" És molt divertit, perquè hi han molts personatges i tots ells es poden ...
    Publicat a les 9 de maig 2016, 2:30 per SE CRP de la Selva II
  • Els tres porquets El conte de " Els tres porquets"Tenim en préstec aquest clàssic dels tres porquets amb una edició especial dels contes verticals. Cada caseta està feta del material més real possible ...
    Publicat a les 9 de maig 2016, 2:31 per SE CRP de la Selva II
S''estan mostrant les entrades 1 - 3 de 3. Mostra'n més »


El peix irisat

3 de maig 2016, 4:22 publicada per SE CRP de la Selva II   [ actualitzat el 9 de maig 2016, 2:26 ]Conte de "El peix irisat"

Aquest conte s'inspira en el conte del peix irisat al fons del mar. AAlguns dels valors que transmet són l'amistat,  la generositat i la solidaritat. 

El més curiós del conte vertical del peix irisat és que es mouen les escates i es poden enganxar a altres peixos.

D'altra banda, tenim el conte tradicional del peix irisat per si la mestra vol fer l'acompanyament.

De què fa gust la lluna?

3 de maig 2016, 4:17 publicada per SE CRP de la Selva II   [ actualitzat el 9 de maig 2016, 2:30 ]


El conte "De què fa gust la lluna?"

El conte vertical "De què fa gust la lluna?" És molt divertit, perquè hi han molts personatges i tots ells es poden moure. A darrera de cada personatge hi ha velcro perquè es puguin enganxar a la tela.

La mestra serà la encarregada de moure'ls, a mesura que expliqui el conte.

Aquest conte destaca pels valors de la cooperació i el treball en equip.

A més, tenim el conte tradicional per tal de fer l'acompanyament del conte vertical i així, la mestra el pugui explicar. 

Els tres porquets

3 de maig 2016, 4:10 publicada per SE CRP de la Selva II   [ actualitzat el 9 de maig 2016, 2:31 ]


El conte de " Els tres porquets"

Tenim en préstec aquest clàssic dels tres porquets amb una edició especial dels contes verticals. Cada caseta està feta del material més real possible. 

En aquest material apareixen els personatges del conte "Els tres porquets". Aquests estan fets amb tela i amb un pal al darrera, per poder-los agafar. 

La mestra explica el conte, i pot moure els personatges tal i com succeeix.

 

1-3 of 3