>Introducció

Informacions diverses sobre aquests seminaris, espais de suport i recursos:
  • mSchools Mobile Learning Awards 2018. http://xtec.gencat.cat/ca/centres/alscentres/premis/concursos_mschools/mobilelearningawards/2018/# Mobile World Capital Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA convoquen la sisena edició dels Mobile Learning Awards 2018 dins del programa mSchoolsEl període d’inscripció s’inicia el 12 de desembre de 2017 i finalitza l’11 de febrer de 2018 a les 12:00 hores. La cerimònia dels Mobile Learning Awards tindrà lloc a l’esdeveniment anual més important de la indústria mòbil, Mobile World Congress, el dijous dia 1 de març de 2018
  • II Jornada TACART, Tecnologia digital i Educació artística: http://blocs.xtec.cat/tacart/. S'ha obert el període de presentació d'experiències per a la Jornada que se celebrarà el dissabte 10 de març a Fabra i Coats, a Barcelona. Si teniu alguna experiència de música, de moviment... amb tecnologia, heu de presentar-ho a través del formulari (i fins al 28 de gener de 2018) que trobareu en el web. I més endavant, cap al febrer, hi haurà la inscripció a la Jornada. 
  • VII Jornada d'Inclusió digital: http://blocs.xtec.cat/jornadainclusiodigital/. Aquest curs se celebrarà a Girona, el dia 5 de maig. Al febrer s'obrirà la presentació d'experiències. Llegint les activitats que heu fet en el fòrum, comenceu a animar-vos per presentar les experiències que esteu mostrant en aquest seminari. 
  • YoMo: The Youth Mobile Festival: https://www.mwcyomo.com/bcn/ca/ Podeu sol·licitar un Passi Professional per assistir sense el grup classe. Cal fer-ho el més ràpid possible. A les tardes, al YoMo hi haurà tallers específics dirigits al professorat. De moment no hi ha informació concreta. 
  • Jornada Programa: http://blocs.xtec.cat/jornadaprograma El dia 26 de maig de 2018 se celebrarà la desena edició de la Jornada Programa, dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques on s’empren entorns de programació i de robòtica educativa. La Jornada de programació i robòtica educatives es duu a terme, des de la seva primera edició, emmarcada dins del Dia Internacional d’Internet, el Dia Internacional de l’Scratch i, darrerament, la Europe Code Week.
Aquest Calendari d’Activitats TAC a Catalunya, elaborat pels SSTT del Maresme creiem que us pot ser útil. Si en coneixeu més, comuniqueu-ho.

Si sou persones usuàries de Twitter, podeu emprar l'etiqueta #seminarisTAC per a difondre i compartir tot allò que cregueu interessant per al professorat, referent a l'ús de les tecnologies a l'educació.  Les aportacions apareixeran al giny que trobareu a la pàgina d'inici d'aquests seminaris.
Comments