Zona TAC‎ > ‎

PROJECTE "DITS CURIOSOS"

18 de febr. 2015, 5:00 publicada per Antoni Alberich   [ actualitzat el 21 de des. 2016, 0:37 per SE CRP Gràcia ]
La popularització de les tauletes digitals ha marcat una línia evolutiva que sembla imparable. Les funcionalitats pròpies d’aquests dispositius -portabilitat, connectivitat, autonomia i facilitat d’ús- els fan esdevenir instruments molt atractius de cara al seu possible ús educatiu d’acord amb l’actual marc competencial curricular. 

Des dels Centres de Recursos Pedagògics és necessari que ajudem escoles i instituts a albirar el futur d’aquests dispositius a l’aula, a analitzar les seves possibilitats pedagògiques, i a detectar els seus avantatges i inconvenients. Cal que els docents puguin explorar aplicacions, activitats i models didàctics. Cal, en definitiva, que mestres i professors puguin aprofundir en tots els aspectes pedagògics de les tauletes digitals i facilitar-los espais perquè puguin compartir i difondre les seves experiències.

És per això que des del CRP de Gràcia volem posar a l’abast dels centres educatius de la nostra zona un kit pedagògic amb tauletes digitals, per tal d’aportar algunes claus al professorat que decideixi embarcar-se en l’aventura d’emprar aquests dispositius amb el seu alumnat a l’aula.

Per saber-ne més sobre el projecte cliqueu aquest enllaç.

Per saber-ne més sobre el contingut del kit cliqueu aquest enllaç.