Tornem l'11 de gener...


XXI PROVES CANGUR (PRI/SEC)

La Societat Catalana de Matemàtiques
, membre de l'associació internacional Le Kangourou sans frontières (KSF) que té com a objectiu difondre la cultura matemàtica, organitza un any més  les Proves Cangur, un joc-concurs que es desenvoluparà el mateix dia en totes les nacions participants. L'objectiu d'aquesta iniciativa és estimular i motivar tants alumnes com sigui possible i contribuir a la popularització de les matemàtiques entre els infants i els joves. El concurs vol atreure el màxim nombre de participants sense cap objectiu de selecció nacional ni de comparació entre països.

Més informació en aquest enllaç.


FORMACIÓ ARAMAT
ADREÇADA ALS MESTRES D'EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA

“Ara matemàtiques. Saber-ne més per ensenyar-les millor”
és un curs que vol aprofundir en el coneixement dels continguts clau de matemàtiques a infantil i primària i en com treballar-los a l'aula, amb el convenciment que si se'n sap més es poden ensenyar millor.

El treball es realitzarà a partir d'activitats d'aula i en un ambient de resolució de problemes. Aquestes activitats es prendran com a base per realitzar la reflexió sobre els continguts clau i la seva didàctica.

Formadores: M. Antònia Serra / Carme Burgués
Durada: 15 hores
Calendari: dimecres 27 de gener, 10 i 24 de febrer, 6 i 20 d’abril
Horari: de 17.30 a 20.30h
Lloc: CESIRE (Avda Drassanes, 10)

Inscripcions fins el 31 de desembre en aquest enllaç.


ENLLULLA'T

Enllulla’t
és un programa educatiu adreçat a l’alumnat del 3er curs d’ESO, que s’engloba dins els actes organitzats per a commemorar, l’any 2016, el setè centenari de la mort de l’escriptor i pensador mallorquí Ramon Llull.


L’objectiu és que els alumnes es familiaritzin amb la vida i l’obra d’aquest pensador i en coneguin la importància literària i històrica, alhora que treballen la relació entre els valors que s’hi poden descobrir i la seva pròpia vida quotidiana.


El programa es compon de nou unitats didàctiques independents però complementàries, que en faciliten l’aplicació modular. Cada centre educatiu pot triar quines unitats didàctiques incorpora i en quin moment de la seva programació del curs escolar.


Més informació: http://enllullat.cat/


http://www.edubcn.cat/ca/


http://www.edubcn.cat/ca/centres_serveis_educatius/serveis_educatius/serveis_educatius_de_zona


http://odissea.xtec.cat/course/index.php?categoryid=364
https://sites.google.com/a/xtec.cat/segracia/home/logoedu365.gif


http://www.edu3.cat/


http://apliense.xtec.cat/arc/