El període d'inscripció de l'oferta formativa del Departament d'Ensenyament per aquest curs 2014-2015 romandrà obert del 15 al 28 de setembre. En aquest link trobareu les condicions generals d'inscripció.

A través dels següents enllaços accedireu a:

És important saber que els Seminaris TAC (primària i secundària) són activitats amb priorització de la direcció del centreUna vegada els participants hagin fet la inscripció, la direcció haurà de validar les sol·licituds de l'1 al 4 d'octubre. Trobareu a continuació els enllaços directes a aquestes dues activitats:

La formació telemàtica del Departament d’Ensenyament té les seves condicions específiques que també cal tenir en compte en el moment de la inscripció. A través del següent link accedireu a tota l'oferta d'aquesta modalitat formativa:

La consulta d'assignacions del primer torn es podrà fer a partir del dia 11 d'octubre de 2014 i les del segon torn a partir del dia 28 de gener de 2015 a la pàgina de consulta de les meves activitats.http://odissea.xtec.cat/course/category.php?id=364