XVII Fòrum i Mostra de Treballs de Recerca de Gràcia

13 de gen. 2017, 7:46 publicada per Antoni Alberich   [ actualitzat el 1 d’abr. 2017, 10:08 per SE CRP Gràcia ]

Elaborar els treballs de recerca és un dels principals reptes al qual s'enfronten els nois i noies de 2n de Batxillerat. El Fòrum i mostra de treballs de Gràcia, impulsat pel Centre de Recursos Pedagògics i les coordinacions de Batxillerat dels instituts del districte, vol difondre aquesta magnífica feina, posant en valor la creativitat i l'esforç de l'alumnat i la tasca feta des dels centres docents.

El coneixement es construeix combinant creativitat i tractament rigorós de la informació. L'adquisició de les habilitats lligades a la recerca contribueix a desenvolupar la pròpia autonomia, a adquirir pensament crític, a potenciar el gust per aprendre i saber més, i alhora al desenvolupament de capacitats tan importants com la comunicació, l'argumentació i la cerca d'informació.

 

OBJECTIUS
 • Potenciar les activitats de recerca que fan els alumnes de batxillerat.
 • Donar a conèixer a la comunitat educativa i a la ciutadania en general, els treballs d'investigació que es duen a terme als instituts de Gràcia.
 • Promoure les habilitats comunicatives i argumentatives de l'alumnat.
 • Oferir suggeriments i idees sobre treballs de recerca a l'alumnat de propers cursos.
 • Crear un fons de treballs de recerca al CRP de Gràcia. 

FITXA DE PARTICIPACIÓ
 

CALENDARI

31 de gener. Comunicació a l'organització del nombre de participants a la Mostra i Fòrum a través d'aquest formulari.

3 de febrer. Comunicació a l’organització dels títols i àmbits dels TR que es presentaran a través d'aquest formulari

17 de febrer. Data límit per al lliurament del treballs al Centre de Recursos Pedagògics de Gràcia. És imprescindible aportar la següent documentació:

- En suport paper:
  • 2 exemplars del treball, 2 exemplars dels annexos, si escau.
- En suport informàtic: 
  • Treball de recerca, en un sol fitxer i en format pdf (en CD o altre suport). 
  • Fitxa resum, segons el model proporcionat pel CRP, en format doc o en odt. És important que la fitxa sigui emplenada amb cura, atès que s’elaborarà un pòster de cada treball (dades bàsiques i sinopsi) que s’exposarà a la mostra i es projectarà durant l'acte.
  • Tres imatges significatives, en alta resolució (mínim 300 ppp i 1 megapixel) per a la mostra i la publicació dels treballs.
3 de març. Data límit per al lliurament al Centre de Recursos Pedagògics de Gràcia del pòster per la mostra. Les dimensions han de ser 70 x 100 cm. Hi apareixeran imatges, esquemes, frases que il·lustrin convenientment el treball realitzat. Les maquetes, objectes (si el treball ho permet) o mitjans multimèdia que el centre o els alumnes puguin aportar, caldrà dur-los el mateix dia de l'acte a l'Espai Jove La Fontana.

Del 13 al 17 de març. Publicació del veredicte del jurat.

30 de març. Acte públic del "XVII Fòrum i Mostra de treballs de Gràcia" a l'Espai Jove La Fontana.


   


  Per a qualsevol dubte o aclariment, us podeu posar en contacte amb:

  Centre de Recursos Pedagògics de Gràcia
  Telèfon 93 554 53 24