Horari d'estiu del Servei Educatiu de Gràcia des del 6 de juny fins el 8 de setembre: de dilluns a divendres, de 9h a 14h.


Guies de Lectura Estiu 2017

.

Jocs Florals Escolars 
de Gràcia 2017


Un any més, el Districte de Gràcia, amb la col·laboració del CRP, ha organitzat una nova edició dels Jocs Florals Escolars. Hi ha participat l'alumnat dels centres de Gràcia, des de cicle inicial de primària fins a l’acabament de l’educació secundària post obligatòria, presentant una narració breu o un poema, de tema lliure, redactat en llengua catalana.

L'acte de lliurament de premis va tenir lloc el passat 24 de maig a la Biblioteca Jaume Fuster (Pl. Lesseps 20-22). Podeu consultar un recull fotogràfic de l'acte en aquest enllaç.


4t Congrés de Ciència

Aquest curs escolar les escoles del districte de Gracia han participat al 4t Congrés de ciència. Aquest projecte té com a objectiu fomentar l’experimentació, la indagació i la descoberta en l’aprenentatge de les ciències per part de l’alumnat d’educació infantil i primària.

La temàtica d'aquesta edició ha estat l'aigua tractada des de diferents àmbits. Des d’una perspectiva històrica i social, també solidària i de cooperació, des del punt de vista de la biologia i l’ecologia i, per últim, des del vessant de la salut.

El congrés ha tingut lloc la setmana del 15 al 19 de maig. El dia del congrés l’alumnat participant va exposar en petit grup la seva recerca acompanyada d’un suport visual de fotografies o d'una presentació digital.

Podeu consultar l'enregistrament de vídeo de l'esdeveniment a través d'aquest enllaç.http://www.edubcn.cat/ca/


http://www.edubcn.cat/ca/centres_serveis_educatius/serveis_educatius/serveis_educatius_de_zona


https://twitter.com/CRP_Gracia


http://odissea.xtec.cat/course/index.php?categoryid=364https://sites.google.com/a/xtec.cat/4t-congres-de-ciencia/portada


https://sites.google.com/a/xtec.cat/segracia/home/logoedu365.gif


http://www.edu3.cat/


http://apliense.xtec.cat/arc/