Pla de Formació de Zona 2018-2019

El període d'inscripció de l'oferta formativa del Departament d'Ensenyament per aquest curs 2018-2019 romandrà obert del 12 al 26 de setembre. En aquest link trobareu les condicions generals d'inscripció.

A través dels següents enllaços accedireu a:

La formació telemàtica del Departament d’Ensenyament té les seves condicions específiques que també cal tenir en compte en el moment de la inscripció. A través del següent link accedireu a tota   l’oferta d’aquesta modalitat formativa:

La consulta d’assignacions es podrà fer a partir del dia 9 d’octubre de 2018 a la pàgina de consulta de les meves activitats.


 


Des del 12 fins al 26 de setembre restarà oberta la inscripció a les activitats de dinamització ofertes pel CRP de Gràcia per al curs 2018-2019. En aquest enllaç trobareu informació sobre cada activitat i al final del document trobareu el formulari de demanda.

·        Sol·licitud d’activitats de dinamització amb alumnat

·        Sol·licitud d’activitats de suport a la lectura i a la biblioteca escolar

Així mateix, també podeu fer ja la reserva de les bibliomaletes, materials didàctics i kits que el CRP posa a la vostra disposició. Cliqueu el següent enllaç per accedir al contingut de cada bibliomaleta i recurs.

Cal omplir un formulari per cada recurs, kit o maleta que se sol·liciti.

·        Sol·licitud de bibliomaletes, kits i materials didàctics

·        Sol·licitud del Kit de Tauletes digitals

·        Sol·licitud de beebots

·        Sol·licitud de bluebots 

·        Sol·licitud de l’aula Lego WeDo
Acte d'inici de curs 2018-2019

Ens plau convidar-vos a la sessió inaugural del proper curs escolar 2018-2019, que tindrà lloc el dimecres 5 de setembre de 10h a 12h a la Biblioteca Jaume Fuster, Plaça de Lesseps 22.

           Desenvolupament de l'acte
  • Benvinguda al nou curs per part del Districte, de la Gerència del Consorci, de la Inspecció, del Servei Educatiu i de la Coordinació Territorial
  • Conferència inaugural "La seducció matemàtica" a càrrec de Claudi Alsina, llicenciat i doctor en Matemàtiques a la Universitat de Barcelona, ha estat catedràtic de Matemàtiques a la Universitat Politècnica de Catalunya durant 33 anys.
  • Cloenda i esmorzar d'inici de curs.
Si teniu pensat assistir-hi, cal que l'equip directiu del centre ompli aquest formulari abans del 13 de juliol. La confirmació d'assistència es farà a partir de l'1 de setembre.


Guies de Lectura Estiu 2017-2018El Projecte de Convivència

D’acord amb el Departament d'Ensenyament, els centres educatius han de tenir implementat el seu Projecte de convivència en el marc del seu Projecte educatiu, com a molt tard, el març de 2020.

El Projecte de convivència ha de reflectir les accions que el centre educatiu desenvolupi per capacitar tots els alumnes i la resta de la comunitat escolar per a la convivència i la gestió positiva dels conflictes. En aquest sentit, el Departament d'Ensenyament posa a l'abast de tots els centres educatius una aplicació informàtica amb elements de diagnosi, orientacions i recursos per elaborar-lo.

A més a més, els centres educatius comptaran, per a l’elaboració i desenvolupament del Projecte de convivència, amb l’assessorament del Consorci d’Educació de Barcelona i de la Inspecció d’Educació. Trobareu a continuació els documents que es van presentar durant la jornada d'acompanyament en l'elaboració del Projecte de Convivència que va tenir lloc el 22 de maig al SE de Gràcia.http://www.edubcn.cat/ca/


http://www.edubcn.cat/ca/centres_serveis_educatius/serveis_educatius/serveis_educatius_de_zona


https://twitter.com/CRP_Gracia


http://odissea.xtec.cat/course/index.php?categoryid=364


https://sites.google.com/a/xtec.cat/4t-congres-de-ciencia/portada


https://sites.google.com/a/xtec.cat/segracia/home/logoedu365.gif


http://www.edu3.cat/


http://apliense.xtec.cat/arc/