.

Jocs Florals Escolars 
de Gràcia 2017


Un any més, el Districte de Gràcia, amb la col·laboració del CRP, convoca una nova edició dels Jocs Florals Escolars. Hi participa l'alumnat dels centres de Gràcia, des de cicle inicial de primària fins a l’acabament de l’educació secundària post obligatòria, presentant una narració breu o un poema, de tema lliure, redactat en llengua catalana.

L'acte de lliurament de premis tindrà lloc el proper 24 de maig a partir de les 10 h a la Biblioteca Jaume Fuster (Pl. Lesseps 20-22). Podeu descarregar-vos el programa de l'acte clicant aquí.


4t Congrés de Ciència

Aquest curs escolar les escoles del districte de Gracia participen al 4t Congrés de ciència. Aquest projecte té com a objectiu fomentar l’experimentació, la indagació i la descoberta en l’aprenentatge de les ciències per part de l’alumnat d’educació infantil i primària.

La temàtica d'aquesta edició és l'aigua tractada des de diferents àmbits. Des d’una perspectiva històrica i social, també solidària i de cooperació, des del punt de vista de la biologia i l’ecologia i, per últim, des del vessant de la salut.

El congrés se celebrarà la setmana del 15 al 19 de maig. El dia del congrés l’alumnat participant exposarà en petit grup la seva recerca acompanyada d’un suport visual de fotografies o d'una presentació digital.

Podreu gaudir de la transmissió en directe de l'esdeveniment a través d'aquest enllaç.


Jornada de cloenda dels Seminaris
TAC de Primària de Barcelona

http://semtacbcn.strikingly.com/

El passat dilluns 8 de maig va tenir lloc la sessió de cloenda dels Seminaris TAC de Primària de Barcelona. Es va tractar d’una trobada un xic especial, atès que fou conjunta entre tots els SemTACs de la ciutat. La sessió s’adreçava especialment als Coordinadors i Coordinadores TAC/TIC dels centres, però estava oberta a tota la comunitat educativa. Podeu consultar les experiències presentades durant la sessió en aquest enllaçhttp://www.edubcn.cat/ca/


http://www.edubcn.cat/ca/centres_serveis_educatius/serveis_educatius/serveis_educatius_de_zona


https://twitter.com/CRP_Gracia


http://odissea.xtec.cat/course/index.php?categoryid=364https://sites.google.com/a/xtec.cat/4t-congres-de-ciencia/portada


https://sites.google.com/a/xtec.cat/segracia/home/logoedu365.gif


http://www.edu3.cat/


http://apliense.xtec.cat/arc/