2019 Estem a la web nodes

FEM ATLETISME 18-19

Els centres Baldiri Reixac, Farigola de Vallcarca, Gravi, La Sedeta, Montseny, Nou Patufet, Patronat Domènech, Pau Casals Gràcia, Rius i Taulet, Sagrada Família, Turó del Cargol i Vedruna Gràcia van poder gaudir de les Jornades de 'Fem atletisme' els dies 6, 7 i 8 de novembre del 2018.

Més de 350 noies i nois de 6è de primària van participar en un circuit que estava format per 5 estacions:

1. Salt de llargada

2. Llançament de pilota

3. Salt d’alçada: 0,90 m amb goma i 1 m amb llistó.

4. Velocitat (60 m)

5. Resistència (800 m)

Imatges Fem atletisme 18-19


ELS ULLS DE LA NANOCIÈNCIA


Videoconferència que es durà a terme el proper 7 de novembre de 2018, a les 11:30 h, en el marc de l'activitat La ciència en primera persona, activitat preliminar de la Setmana de la Ciència

PROVES CANGUR
Nova edició de les proves Cangur. Com el curs passat les proves abasten tots els nivells des de 5è de primària a 2n de batxillerat. La inscripció estarà oberta des del 15 de novembre de 2018 fins al 18 de gener de 2019. La prova es durà a terme el 21 de març de 2019


Trobareu tota la informació a l’enllaç!


Pla de Formació de Zona 2018-2019

El període d'inscripció de l'oferta formativa del Departament d'Ensenyament per aquest curs 2018-2019 romandrà obert del 12 al 26 de setembre. En aquest link trobareu les condicions generals d'inscripció.

A través dels següents enllaços accedireu a:

La formació telemàtica del Departament d’Ensenyament té les seves condicions específiques que també cal tenir en compte en el moment de la inscripció. A través del següent link accedireu a tota   l’oferta d’aquesta modalitat formativa:

La consulta d’assignacions es podrà fer a partir del dia 9 d’octubre de 2018 a la pàgina de consulta de les meves activitats.


 


Des del 12 fins al 26 de setembre restarà oberta la inscripció a les activitats de dinamització ofertes pel CRP de Gràcia per al curs 2018-2019. En aquest enllaç trobareu informació sobre cada activitat i al final del document trobareu el formulari de demanda.

·        Sol·licitud d’activitats de dinamització amb alumnat

·        Sol·licitud d’activitats de suport a la lectura i a la biblioteca escolar

Així mateix, també podeu fer ja la reserva de les bibliomaletes, materials didàctics i kits que el CRP posa a la vostra disposició. Cliqueu el següent enllaç per accedir al contingut de cada bibliomaleta i recurs.

Cal omplir un formulari per cada recurs, kit o maleta que se sol·liciti.

·        Sol·licitud de bibliomaletes, kits i materials didàctics

·        Sol·licitud del Kit de Tauletes digitals

·        Sol·licitud de beebots

·        Sol·licitud de bluebots 

·        Sol·licitud de l’aula Lego WeDo
Acte d'inici de curs 2018-2019

Ens plau convidar-vos a la sessió inaugural del proper curs escolar 2018-2019, que tindrà lloc el dimecres 5 de setembre de 10h a 12h a la Biblioteca Jaume Fuster, Plaça de Lesseps 22.

           Desenvolupament de l'acte
  • Benvinguda al nou curs per part del Districte, de la Gerència del Consorci, de la Inspecció, del Servei Educatiu i de la Coordinació Territorial
  • Conferència inaugural "La seducció matemàtica" a càrrec de Claudi Alsina, llicenciat i doctor en Matemàtiques a la Universitat de Barcelona, ha estat catedràtic de Matemàtiques a la Universitat Politècnica de Catalunya durant 33 anys.
  • Cloenda i esmorzar d'inici de curs.
Si teniu pensat assistir-hi, cal que l'equip directiu del centre ompli aquest formulari abans del 13 de juliol. La confirmació d'assistència es farà a partir de l'1 de setembre.


Guies de Lectura Estiu 2017-2018El Projecte de Convivència

D’acord amb el Departament d'Ensenyament, els centres educatius han de tenir implementat el seu Projecte de convivència en el marc del seu Projecte educatiu, com a molt tard, el març de 2020.

El Projecte de convivència ha de reflectir les accions que el centre educatiu desenvolupi per capacitar tots els alumnes i la resta de la comunitat escolar per a la convivència i la gestió positiva dels conflictes. En aquest sentit, el Departament d'Ensenyament posa a l'abast de tots els centres educatius una aplicació informàtica amb elements de diagnosi, orientacions i recursos per elaborar-lo.

A més a més, els centres educatius comptaran, per a l’elaboració i desenvolupament del Projecte de convivència, amb l’assessorament del Consorci d’Educació de Barcelona i de la Inspecció d’Educació. Trobareu a continuació els documents que es van presentar durant la jornada d'acompanyament en l'elaboració del Projecte de Convivència que va tenir lloc el 22 de maig al SE de Gràcia.http://www.edubcn.cat/ca/


http://www.edubcn.cat/ca/centres_serveis_educatius/serveis_educatius/serveis_educatius_de_zona


https://twitter.com/CRP_Gracia


http://odissea.xtec.cat/course/index.php?categoryid=364


https://sites.google.com/a/xtec.cat/4t-congres-de-ciencia/portada


https://sites.google.com/a/xtec.cat/segracia/home/logoedu365.gif


http://www.edu3.cat/


http://apliense.xtec.cat/arc/