XVII Fòrum i Mostra de Treballs de Recerca de Gràcia

Elaborar els treballs de recerca és un dels principals reptes al qual s'enfronten els nois i noies de 2n de Batxillerat. El Fòrum i mostra de treballs de Gràcia, impulsat pel Centre de Recursos Pedagògics i les coordinacions de Batxillerat dels instituts del districte, vol difondre aquesta magnífica feina, posant en valor la creativitat i l'esforç de l'alumnat i la tasca feta des dels centres docents.

El dia 17 de març de 2016 es va fer públic el veredicte del XVII Fòrum i Mostra de Treballs de Recerca al Batxillerat de Gràcia que trobareu en aquest enllaç. Volem fer arribar el nostre reconeixement i el del jurat a l’alumnat participant i als tutors i tutores per la dedicació i implicació personals que es fan palesos en els treballs presentats.

Els actes del Fòrum i la Mostra tindran lloc el dia 7 d'abril a partir de les 9 h a l'Espai Jove la Fontana (C. Gran de Gràcia, 190).

Per saber-ne més sobre les bases, el calendari i altres aspectes del Fòrum i Mostra de Treballs de Recerca cliqueu aquí.


4t Congrés de Ciència

Aquest curs escolar les escoles del districte de Gracia participen al 4t Congrés de ciència. Aquest projecte té com a objectiu fomentar l’experimentació, la indagació i la descoberta en l’aprenentatge de les ciències per part de l’alumnat d’educació infantil i primària.

La temàtica d'aquesta edició és l'aigua tractada des de diferents àmbits. Des d’una perspectiva històrica i social, també solidària i de cooperació, des del punt de vista de la biologia i l’ecologia i, per últim, des del vessant de la salut.

El congrés se celebrarà la setmana del 15 al 19 de maig. El dia del congrés l’alumnat participant exposarà en petit grup la seva recerca acompanyada d’un suport visual de fotografies o d'una presentació digital.


Servei Comunitari a Gràcia (Seminari 2016-2017)

El passat 29 de novembre, a la Sala de Plens de la seu del Districte de Gràcia, va tenir lloc la primera sessió del Seminari Aprenentatge i Servei Comunitari a Gràcia. Hi van participar com a ponents una representació de l'alumnat i el professorat de l'INS Vila de Gràcia, que van presentar les seves experiències i projectes d'aprenentatge servei.

Trobareu en aquest enllaç un breu recull fotogràfic de l'acte. Aquesta és la presentació emprada per l'organització. A través d'aquest altre enllaç accedireu a la presentació de l'INS Vila de Gràcia.

Per saber-ne més sobre els objectius, els continguts, les dates, els horaris i el procés d'inscripció al Seminari Aprenentatge i Servei Comunitari a Gràcia cliqueu aquí.


http://www.edubcn.cat/ca/


http://www.edubcn.cat/ca/centres_serveis_educatius/serveis_educatius/serveis_educatius_de_zona


http://odissea.xtec.cat/course/index.php?categoryid=364https://sites.google.com/a/xtec.cat/4t-congres-de-ciencia/portada


https://sites.google.com/a/xtec.cat/segracia/home/logoedu365.gif


http://www.edu3.cat/


http://apliense.xtec.cat/arc/