Presentació: "Projecte ECCEO (Evaluación de Centros de Enseñanza Obligatoria)" que organitza el FEAEC

12 de maig 2016, 8:17 publicada per NURIA FARRE FUMADO
El proper dimecres 18 de maig, a les 18 hores, al Col·legi de Doctors i Llicenciats (Rambla de Catalunya, 8, Barcelona), tindrà lloc la Presentació- Berenar: "Projecte ECCEO (Evaluación de Centros de Enseñanza Obligatoria)" que organitza el FEAEC (secció catalana d'EFEA, European Forum on Educational Management).

Es tracta d'un projecte per facilitar l'avaluació interna de centres, amb el suport d'un coach que valida la metodologia aplicada. El model d'avaluació es va publicar per ICE-Horsori a la primavera de 2013 amb el títol de "Evaluación de centros para la mejora" i inclou 8 factors de qualitat (5 d'eficàcia escolar i 3 de cohesió social) amb 25 indicadors.

En aquests tres darrers anys, s'ha experimentat i afinat el model, i s'ha desenvolupat una eina informàtica per a la seva aplicació. El resultat és un nou llibre d'ICE-Horsori, "Evaluación persuasiva", que està en impremta. 

FEAEC proporciona a cada centre participant un coach format específicament com a facilitador de l'avaluació interna en aquest model i el suport informàtic.

La participació en les activitats del projecte està reconeguda com a activitat de formació de l'ICE de la UB. Les inscripcions per a la  Presentació- Berenar són grauïtes i cal fer-les fins el 12 de maig a: http://feaec.cat/CA/Detall-d-event/18-05-2016/2/18-maig-projecte-ecceo
Comments