Recomanem


Projectes amb Espurn@

28 de set. 2016, 1:41 publicada per NURIA FARRE FUMADO   [ actualitzat el 28 de set. 2016, 1:42 ]

Projectes amb Espurn@ vol ser una eina multidisciplinar, adreçada a mestres i professorat d'infantil, primària i secundària. En base al treball en projectes col·laboratius en xarxa, integra metodologies i dinàmiques adreçades a la millora qualitativa de l'Escola. El seu objectiu principal és acompanyar a docents que volen començar a treballar per projectes, oferir-los ja tastats a altres aules i dinamitzats per les persones creadores, aprendre tots en aquest mètode del treball per projectes, docents i alumnat, i així seguir fent de l'aula un lloc millor per aprendre i créixer.

Projectes amb Espurn@ s'inicia el curs 2016-2017 amb tres projectes adreçats a primària i secundària. Tots tres són col·laboratius, propostes creades des de la perspectiva de les intel·ligències múltiples i l'assoliment de les competències bàsiques. Entenem l'aprenentatge com a una oportunitat per a tothom, i aprofitem la diversitat per construir un marc de convivència i d'aprenentatge integral, tant des de les aules de diversificació curricular com des de les ordinàries.

Des d'Espurn@ volem facilitar unes eines que engresquin, motivin, despertin la curiositat i involucrin docents i alumnes a assolir reptes i descobrir-ne de nous, que actuïn de manera que en els seus processos de resolució els portin a la construcció del coneixement de manera compartida (entre docents i alumnes; i alumnes i docents).

Més informació i accés a la inscripció

Sessió informativa online del programa mSchools "Prepara el curs amb mSchools"

30 de juny 2016, 2:44 publicada per PERE SOLANA CASTELLS


Apunta't ja a la sessió informativa online "Prepara el curs amb mSchools"!

Dia: 5 de Juliol 2016
Hora: 16h
Duració: 30 minuts aprox.
Plataforma: Link Webex (us l’enviarem 15 minuts abans de la sessió si us inscriviu)

Agenda

16h a 16:15h – Albert Forn, Director del programa mSchools.

Presentació de:
• Programa mSchools.
• App Education: Mobilitzem la Informàtica (4rt ESO), Appliquem la tecnologia (3er ESO) i mòduls específics de Cicles Formatius de Grau Mig i Grau Superior.
• Plataforma Toolbox.
• Mobile History Map.
• Calendari mSchools 2016-2017.

16:15 a 16:30h – Preguntes i respostes amb tècnics del Departament d’Ensenyament (Àrea TAC):
• Roser Cussó, respondrà preguntes sobre App Education.
• Ricard Garcia, respondrà preguntes sobre la plataforma Toolbox.
• Fèlix Tejero, respondrà preguntes sobre Mobile History Map.

INSCRIPCIÓ

Us hi esperem!

OBERTES LES PREINSCRIPCIONS AL PROJECTE SardaTIC 16-17!

30 de juny 2016, 2:39 publicada per PERE SOLANA CASTELLS

CALENDARI D'INSCRIPCIONS:

Del 27 de juny al 16 de setembre: PREINSCRIPCIONS
Les escoles interessades heu d'omplir el següent formulari de preinscripció: http://www.sardatic.cat/p/pre-inscripcions.html

20 de setembre: PUBLICACIÓ DEL LLISTAT PROVISIONAL DE GRUPS SARDATIC 2017

Del 21 al 30 de setembre: La coordinació del Projecte seguirà treballant per millorar i/o ampliar la participació als grups provisionalment creats i resoldre les possibles qüestions que ens feu arribar.

4 d'octubre: PUBLICACIÓ DEL LLISTAT DEFINITIU DE GRUPS SardaTIC 2017
A part de publicar-lo al web, us enviarem aquest llistat a través de correu electrònic juntament amb la documentació que ens haureu de retornar.

Del 4 al 14 d'octubre: INSCRIPCIONS
Tindreu aquests dies per enviar-nos els documents de la inscripció i formalitzar el pagament de participació (30€ per grup-classe inscrit. En aquest període NO s'ha de pagar el preu corresponent a l'assistència al concert. Aquest es farà un cop realitzada l'activitat "SardaTIC, el concert!").

14 de gener al matí: SESSIÓ PRESENCIAL DE FORMACIÓ PER A MESTRES
I us convidem a esmorzar!!!

Congrés Català d'Educació Matemàtica

23 de maig 2016, 1:20 publicada per JORDI MANZANERA SANCHEZ

Els propers 11,12 i 13 de juliol tindrà lloc a Barcelona el Congrés Català d'Educació Matemàtica. 
El lema del congrés serà: "Construir Matemàtiques, compartir per aprendre" i abastarà tots els nivells educatius.
La FEEMCAT i la Facultat de Matemàtiques de la UB organitzen el congrés que compta amb el suport de la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), del Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA) i del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; amb la col·laboració de Facultats de matemàtiques i Facultats de formació del professorat.
Teniu tota la informació i l'enllaç a la inscripció en el següent enllaç

Presentació: "Projecte ECCEO (Evaluación de Centros de Enseñanza Obligatoria)" que organitza el FEAEC

12 de maig 2016, 8:17 publicada per NURIA FARRE FUMADO

El proper dimecres 18 de maig, a les 18 hores, al Col·legi de Doctors i Llicenciats (Rambla de Catalunya, 8, Barcelona), tindrà lloc la Presentació- Berenar: "Projecte ECCEO (Evaluación de Centros de Enseñanza Obligatoria)" que organitza el FEAEC (secció catalana d'EFEA, European Forum on Educational Management).

Es tracta d'un projecte per facilitar l'avaluació interna de centres, amb el suport d'un coach que valida la metodologia aplicada. El model d'avaluació es va publicar per ICE-Horsori a la primavera de 2013 amb el títol de "Evaluación de centros para la mejora" i inclou 8 factors de qualitat (5 d'eficàcia escolar i 3 de cohesió social) amb 25 indicadors.

En aquests tres darrers anys, s'ha experimentat i afinat el model, i s'ha desenvolupat una eina informàtica per a la seva aplicació. El resultat és un nou llibre d'ICE-Horsori, "Evaluación persuasiva", que està en impremta. 

FEAEC proporciona a cada centre participant un coach format específicament com a facilitador de l'avaluació interna en aquest model i el suport informàtic.

La participació en les activitats del projecte està reconeguda com a activitat de formació de l'ICE de la UB. Les inscripcions per a la  Presentació- Berenar són grauïtes i cal fer-les fins el 12 de maig a: http://feaec.cat/CA/Detall-d-event/18-05-2016/2/18-maig-projecte-ecceo

Concurs de Dibuixos Matemàtics d'ABEAM

11 de gen. 2016, 3:15 publicada per NURIA FARRE FUMADO

L'Associació de Barcelona per a l'Estudi i l'Aprenentatge de les Matemàtiques (ABEAM) ha organitzat la 4a edició del Concurs de Dibuixos Matemàtics. L'activitat s'adreça a l'alumnat de P3 a 5è de Primària.
Aquest any, a més, tal com indiquen les bases de l'activitat, està previst de reservar una menció especial en cada una de les categories per aquell alumnat amb necessitats educatives dictaminades que afectin directament la seva capacitat matemàtica i d'expressió artística.

El termini d'inscripció és obert
fins el 28 de febrer

Trobareu informació més detallada a http://abeam.feemcat.org/course/view.php?id=2

Solució incidència Moodle

5 d’oct. 2014, 23:54 publicada per PERE SOLANA CASTELLS

Des de divendres (03/10/2014) els serveis Moodle que es van veure afectats durant el passat dijous ja estan funcionant amb normalitat. Si  torna a aparèixer aquest error, si us plau, comuniqueu-nos-ho al fòrum de dubtes d'Àgora-Moodle.

Clàssiques 2.0

20 de març 2014, 3:16 publicada per PERE SOLANA CASTELLS   [ actualitzat el 20 de març 2014, 3:16 ]

Treball de cultura audiovisual  realitzat per Marta Serna (IOC). Reportatge entorn dels suports digitals de les assignatures de clàssiques a l'INS de Premià de Ma. Enllaç al vídeo


XI Jornada d'Educació Matemàtica d'APaMMs: Modelització a l'aula de matemàtiques

4 de març 2014, 6:37 publicada per NURIA FARRE FUMADO

El proper dissabte 15 de març de 9:00 a 13:30 tindrà lloc la XI Jornada d'Educació Matemàtica d'APaMMs a l'INS Vilatzara de Vilassar de Mar. Programa: http://goo.gl/joD3RI . Inscripció: http://goo.gl/8AbLt5

Cuerdas- Millor curt d'animació Goya 2014

19 de febr. 2014, 2:16 publicada per PERE SOLANA CASTELLS


1-10 of 35