Novetats‎ > ‎

V edició TeixintRock

17 d’abr. 2018, 1:49 publicada per SE CRP de l'Alt Empordà   [ actualitzat el 17 d’abr. 2018, 4:07 ]
Arriba la cinquena edició del projecte Teixint mons amb molta marxa!
En aquest projecte hi participen l'alumnat de 4t de primària de les escoles Sant Pau i Salvador Dalí de Figueres, conjuntament amb l'institut Alexandre Deulofeu i el cicle de TIS de l'institut Ramon Muntaner, tots dos instituts també de Figueres. 
El projecte s'emmarca dins de les accions de servei comunitari que promou el Departament d'Ensenyament amb l'estreta col·laboració de l'Associació de la Gent gran de Figueres.

La temàtica d'aquest any gira al voltant del grup de Rock and Roll, de la Tercera edat, TINIEBLAS. L'alumnat ha entrevistat als components d'aquest grup i la seva trajectòria, escollint les guitarres elèctriques com a element de decoració del tradicional Yarn Bombing.


Destacar un cop més el suport del Museu de la Tècnica de l'Empordà i el Museu de l'Empordà de Figueres. Com ve sent tradicional al llarg de les darreres edicions, els dos museus reben la visita de l'alumnat que participa al projecte, per tal de treballar i estudiar el procés de creació, confecció i producció dels diferents teixits al llarg de la història. Prenent consciència del valor dels productes i les situacions, sovint d'injustícia, que viuen alguns dels seus treballadors, molts cops infants, en els diferents països. Més informació al web Teixint mons.
Us esperem ! 
Comments