Des dels centres‎ > ‎

Next challenge: "coro safari" is arriving from Uganda

16 de maig 2017, 6:48 publicada per SE CRP de l'Alt Empordà   [ actualitzat el 16 de maig 2017, 6:52 ]
Benvolguts:
A la nostra escola hem preparat una activitat molt especial pel pròxim dimecres 24 de maig. Farem una jornada de convivència amb el “Coro Safari” que és una coral infantil de l’orfenat d’Entebbe, d’Uganda.

Aquests nens i nenes ja van venir l’any passat a Catalunya i van fer una gira de concerts. Aquest any han contactat amb nosaltres per poder gaudir tots plegats fent un intercanvi musical, cultural i vivencial.

La Jornada conclourà amb un concert conjunt al centre Cívic de Sant Pere Pescador on actuaran els alumnes de segon de Cicle Inicial, els de Cicle Mitjà, Cicle Superior de la nostra escola com a

amfitrions del “Coro Safari”.

En el cartell que us adjuntem podeu veure una mostra d’algunes de les cançons que ens oferiran aquests petits cantaires.

Us convidem a tota la vostra comunitat educativa a assistir-hi i a fer propaganda en el vostre entorn més proper d’aquest acte, doncs tot el que es recapti amb l’entrada anirà íntegrament destinat al projecte solidari de l'ONG Nzuri Daima, concretament a l’orfenat d’Entebbe (Uganda) on s’escolaritzen 270 nens i nenes.

Finalment, en aquest enllaç a la seva web podeu veure amb més detall el projecte del “Coro Safari”

                        https://corosafari.org/

Esperem la vostra assistència i col·laboració.
El Claustre de l’Escola Llagut
https://escolallagut.jimdo.com/
Comments