Actuacions SEAE‎ > ‎

Oportunitats i dificultats per aprendre i educar-nos en un món connectat

14 de gen. 2019, 23:58 publicada per JOSEP MA. MORA VERDENY   [ actualitzat el 15 de gen. 2019, 0:02 per SE CRP de l'Alt Empordà ]
Recordar que el proper dijous 17 de gener a les 11.15 h al Servei educatiu de l'Alt Empordà hi haurà la conferència:"COMPETÈNCIA DIGITAL". Experiències formatives. Compartirem idees, estratègies i experiències formatives per al desenvolupament de la Competència Digital s'estan duent a terme. Versen sobre l'aprenentatge mòbil, la lectura en pantalles, la programació i robòtica, les maletes pedagògiques, les xarxes socials i la realitat augmentada i virtual. Cada centre pot organitzar-les en diversos àmbits (alumnat, docents, centre i comunitat educativa) per tal de garantir el treball d'aquesta competència transversal".
A càrrec de Jordi Jubany Autor del llibre hiperconnectats. Aquesta conferència es oberta a tots els equips directius de primària i secundària.

El mateix dijous 17 de gener a les 18 h a l'Auditori Convent dels Caputxins hi haurà una conferència oberta a famílies i docents sobre la mateixa temàtica.
Comments