Actuacions SEAE‎ > ‎

Activitats del PFZ 2019-2020 SOL·LICITUDS

12 de set. 2019, 23:24 publicada per SE CRP de l'Alt Empordà   [ actualitzat el 12 de set. 2019, 23:26 ]

Podeu realitzar la vostra sol·licitud en aquesta pàgina.


La inscripció a les activitats de l'oferta general es realitzarà en dos torns, un primer torn al setembre i un segon torn al gener. Al maig s'obre un altre període d'inscripció per a la formació d'estiu.

Períodes d'inscripcióSol·licitud de plaçaConsulta d’adjudicacionsInici de les activitats
Primer torndel 12 al 27 de setembre9 d’octubrea partir del 15 d'octubre
Segon torndel 9 al 19 de gener30 de genera partir del 5 de febrer
Formació d'estiudel 15 al 31 de maig20 de junya partir de l'1 de juliol
 

Sol·licituds de plaça

 

Per sol·licitar una plaça s'ha de disposar d’usuari i contrasenya XTEC actualitzats. Si s'ha de sol·licitar o es tenen problemes amb l’identificador es pot visitar la pàgina d’atenció a l’usuari/ària. Cal tenir en compte que el mitjà preferent de comunicació és el correu XTEC.

Les sol·licituds realitzades es poden consultar, anul·lar o modificar a la pàgina les meves activitats.

La sol·licitud d’una plaça significa acceptar les condicions d’inscripció i tot allò que consta a la descripció de l’activitat en referència a dates, horaris, objectius, continguts, persones destinatàries i requisits d’acreditació.

Si hi ha sol·licituds d’inscripció que arribin fora de termini, es deixaran en reserva. 

En la sol·licitud de places a activitats de formació individual (cursos, tallers, seminaris i grups de treball), sense comptar la formació obligatòria, realitzades durant el curs escolar (primer torn, segon torn i torn d’estiu) cal tenir en compte:

  • En el primer i segon torn d’inscripció una persona pot realitzar fins a 5 sol·licituds i en el torn d’estiu fins a 3. En el cas de sol·licitud d'activitats telemàtiques tan sols es pot realitzar 2 sol·licituds per torn.
  • A cadascun dels torns d’inscripció, el màxim d’hores que poden sumar les activitats sol·licitades és de 100.
  • En el total del curs escolar a una persona se li poden assignar fins a un màxim de 100 hores.

En la sol·licitud de places a activitats de formació en centre i per a centres i a activitats de dinamització, sensibilització i difusió (jornades, conferències, taules rodones i presentacions d’experiències) no s’estableixen límits d’hores en les sol·licituds i en les assignacions.

https://sites.google.com/a/xtec.cat/seae/actuacions-seae/_draft_post-5/actualitat-553x553-oferta-formativa-novetats-2019-2020-b.jpg_2147148254.jpg