Els centres fan  Concert dels alumnes de l'escola La Pau

El passat diumenge 12 de novembre, l’escola La Pau amb la col·laboració de la fundació Vozes va realitzar un concert al Centre Cívic de Sant Martí emmarcat dins de les Festes del Barri. Van participar-hi alumnes de 1r a 6è tot cantant i tocant diferents instruments.


Revista Escola La Pau

La fem cada any al voltant del Projecte que treballem tota l'escola. Aquest curs ha estat Viatgem pel món. Cada classe va dir aspectes sobre els que els agradaria aprendre...i de tots, van sortir 1 per curs. I després vam fer una votació oficial a nivell de tota l'escola per votar quin seria el projecte sobre el qual aprendríem i treballaríem totes les classes durant dues setmanes. A continuació, vam preparar unes exposicions orals dels que havien après a cada classe i se les van explicar entre dues classes (padrins i fillols).

13/07/2017 + Informació
Inauguració del pati de l'Escola La Pau

Aquí tenim el vídeo on es pot veure tot el procés de renovació del pati de l'Escola La Pau. Es pot veure com estava el pati...obres....inauguració..i com està ara...És preciós.

12/07/2017 + InformacióProjecte sobre el barri de la Perona de l'Escola La Pau

Els alumnes de 6è de l'Escola la Pau han realitzat  un projecte sobre el barri de la Perona amb col·laboració amb el  Museu Blau i estarà exposat al Museu Blau fins al setembre. Es tractava de fer un curtmetratge amb el qual han pogut treballar molts altres continguts.

12/07/2017 + Informació


Projecte Pintem la nostra escola a l’Escola Catalònia

A l’Escola Catalònia han estat treballant amb molta il·lusió i entusiasme durant tot el curs en el projecte Pintem la nostra escola. Aquest projecte consisteix en que cada alumne/a, amb l’assessorament d’una artista externa  pinti els diferents espais de l'escola. Han sortit a BTV i altres diferents espais.

19/06/2017 + Informació25è aniversari de la Revista del CEE Concha Espina

Els/les  alumnes i professionals del CEE Concha Espina han elaborat aquesta meravellosa revista plena de noticies relacionades amb els temes treballats durant aquest curs. Esperem que us agradi.

18/05/2017 + Informació
Taller de robòtica a l'Escola Els Porxos

Els alumnes de l’Escola Els Porxos han participat en un taller de robòtica amb Lego Wedo perquè aquest curs treballen els invents.

15/12/2016 + InformacióL'Escola La Pau participa en el projecte VOZES

l'Escola La Pau està dins del projecte VOZES. Es fa un cop a la setmana dins de l'horari lectiu. La BTV va gravar l'assaig pel concert que van fer el dissabte al Palau de la Música, que també ens van gravar la BTV i 8TV.

És una passada de projecte! Es posa a l'abast dels alumnes de 3r a 6è la coral i a partir de gener podran tocar alguns instruments. A més a més, com que VOZES té 16 espais distribuïts per tota Barcelona, 4 dels alumnes també hi van els divendres a la tarda i algun dissabte a aprofundir aquests coneixements musicals.

02/12/2016 + Informació

Els alumnes del Col·legi Asunción de Nuestra Señora parlen amb l'Estació Espacial Internacional 

El dia 17 de novembre a les 9:25 hores els alumnes del Col·legi Asunción de Nuestra Señora van contactar amb l'Estació Espacial Internacional i van fer 20 preguntes en directe a l'astronauta Shane Kimbrough que va respondre via satèl·lit.

18/11/2016 + +Info


 APS Centre Escolar San Francisco

Aquest curs els alumnes de 3r i 4t d'ESO del Centre Escolar  San Francisco, podran triar entre quatre Aprenentatges i Serveis Comunitaris (APS). El 19 de setmbre van comptar amb l’Elena Caballé de l'institut Diversitas per explicar l'APS "Participem a les festes del barri".

03/11/2016 +info

II Jornades de sensibilització de les discapacitats a través dels esports
A l'Escola Catalònia es van celebrar els dies 9, 10, 11 i 12 de maig amb tots els nens i nenes de l'escola, des de P3 fins a 6è les II Jornades de sensibilització de les discapacitats a través dels esports. 01/06/2016 +info

Ràdio a l'escola la Pau
L'alumnat més gran de l'escola fa lectures de poemes, fan de tècnics amb la taula de so per preparar les gravacions, etc. Gaudeixen del món del so i de la gravació i de tota la feina prèvia que comporta.Aquí teniu una mostra de la seva feina 16/03/2016 +info

 

Projecte d'Aprenentatge i Servei de l'Ins Quatre Cantons
La visió de l'alumnat sobre els problemàtiques locals i la seva relació a nivell global. Producció de documentals, és una proposta d'Edualter i TransformaFilms a l'Institut Quatre Cantons que es du a terme en el treball globalitzat de proposta externa. 29/09/2015 +info

 https://www.youtube.com/watch?t=29&v=MO6fADUcVVE  Projecte d'Aprenentatge i Servei de l'Ins Joan d'Àustria

L'alumnat d'ESO de 4tA de l'Institut Joan d'Àustria de Barcelona va realitzar un projecte d'aprenentatge servei anomenat SexAfect. Aquest projecte ha estat creat per la Fundació Pau i Solidaritat amb la col·laboració de l'entitat ActuaVallès i de l'institut mateix. 02/07/2015  +info.

Set escoles del Districte de Sant Martí creen un itinerari geolocalitzat amb codis QR

El passat, 7 de maig de 2015, es va inaugurar un itinerari a Sant Martí que ha estat creat per alumnes de set escoles del districte aquest curs 2014-2015 en el marc del projecte Geo Geo de geolocalització, impulsat pel Consorci d‘Educacio i el Servei Educatiu de Sant Martí. L’itinerari, obert a la ciutadania, ofereix una quarantena de punts d’interès molt diversos amb un codi QR al darrera que han estat documentats pels centres educatius. Des de places, carrers i edificis històrics, passant per entitats i escoles, a mercats i establiments emblemàtics del districte. + info