Url Redirector Modified


       
A partir d'avui, dia 22 de gener del 2018, deixa d'estar activa aquesta web i us redireccionem a la nova web del Servei Educatiu de Sant Martí.    
                          
 
 
Plans Individualitzats

L'EAP de Sant Martí organitza una sessió formativa sobre Plans Individualitzats que tindrà lloc a l'auditori de Barcelona Activa el dijous 1 de febrer de 15:30h a 17:00h.
L'objectiu de la sessió és disposar d'un espai formatiu, pels centres i pels professionals, sobre la planificació de mesures, actuacions i suport per a donar resposta a situacions singulars de determinats alumnes.
Per a poder-hi assistir cal que ompliu el formulari.

  Setmana de la Natura

La Xarxa de Custòdia del Territori i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya us presenta una nova edició de la Setmana de la Natura. Es tracta d'una campanya ambiental que té lloc del 26 de maig al 5 de juny on les institucions, entitats, escoles, administracions... organitzen activitats de caràcter ambiental a tot Catalunya.

+ info     BM-12 Bibliomaleta
    Els nous àlbums il·lustrats


     Maleta pedagògica amb 11 àlbums il·lustrats de diferents               temàtiques i nivells.
     La majoria d'aquests àlbums són novetats editorials i altres             són àlbums molt reconeguts en el seu gènere.

     + info


 

Activitats de formació del CRP les Corts

El CRP Les Corts ofereix les següents formacions:

1. Curs d'Aprenentatge Servei Comunitari ( pels centres que encara no n'han fet mai)
(codi: 1040281104)

2. Com enfocar temes controvertits a l'aula?
(codi: 1040301104)

3. Com fem una escola intercultural?
(codi: 1040271104)


Activitats de formació obertes al professorat 
 1r trimestre
Noves activitats de formació obertes al professorat d'infantil, primària i secundària dels centres del Districte. 
Inscripció oberta 
  • Programació i robòtica aplicada a l'aula
  • Treball per projectes: aprenentatge contextualitzat
  • Avaluar per aprendre
  • Com llegir àlbums il·lustrats

La Música que ens envolta

La Fundació Lux ens presenta un projecte educatiu amb la música com a eix vertebrador anomenat "La música que ens envolta". Es configura com un trajecte per diferents peces clàssiques contemporànies interpretades en directe. L'objectiu és convertir el llenguatge musical en un llenguatge propi pels infants. 

+ info


Proves de 4t d'ESO
Documentació relativa a les proves de 4t d'ESO del curs 2017-18 
37è Concurs BBVA de Dibuix Escolar 
La Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX posen en marxa el 37è Concurs BBVA de Dibuix Escolar, que s'adreça a alumnes de primària i d'educació especial de totes les escoles de Catalunya. 

Aquest any es continuen treballant les competències emocionals amb sis contes de convivència que parlen de diversitat i discriminació, de prejudicis i de com salvar als més petits per viure en un món més just i solidari. 
Enlaira't: Deixa enrere els fums
Eduxarxa i Plataforma per la Qualitat de l'Aire han organitzat un projecte anomenat Enlaira't: Deixa enrere els fums, dirigit a l'alumnat d'ESO dels centres de Barcelona. L'objectiu d'aquest projecte és apropar l'educació ambiental a les escoles i sensibilitzar a l'alumnat.


Les inscripcions es poden fer fins al 8 de gener de 2018 mitjançant el correu info@enlairat.org.VI Jornada Pedagògica. Escola Fluvià
L’escola Fluvià celebra la VI Jornada Pedagògica el dia 27 i 28 de novembre. Aquest curs escolar la formació porta el nom: Donar la paraula i va destinada a mestres, educadors/es i famílies que desitgen reflexionar sobre la importància de la paraula. 

Aquesta tindrà lloc a l’escola Fluvià de 17:00h a 19:30h i cal inscriure’s prèviament. 
 3ª edició del Concertàs VOZES 
El proper diumenge 19 de novembre tindrà lloc el Concert Complint Somnis organitzat per la fundació Vozes. Aquest es durà a terme a les 19:00h a l'Auditori Fòrum CCIB (Plaça Leonardo da Vinci 11-14 - Barcelona).

Podeu obtenir les entrades en el següent link. 
Jornades Matemàtiques
El CRP de Gràcia, al llarg del curs escolar 2017-18, ofereix un conjunt de conferències en el marc del programa Gràcia, barri matemàtic. Cal que ompliu aquest formulari per poder assistir als esdeveniments que desitgeu. 

+info 
La ciència en primera persona
El passat dimecres 15 de novembre va tenir lloc a l'Institut Joan d'Àustria una conferència emmarcada dins de Setmana de la Ciència, la ciència en primera persona. Aquesta conferència adreçada als alumnes de 3r de l'ESO i duta a terme pel doctor Jordi Borell s'anomenava Nanobiotecnologia: la microscòpia de força atòmica com a eina per a veure i tocar macromolècules biològiques i les seves aplicacions mèdiques.


 
APRENDRE FENT. Tecnologia creativa a l'aula
El CESIRE et convida a assistir a la primera Càpsula de Ciències d'aquest curs. S'aprofundirà en les possibilitats que la Tecnologia Creativa proporciona a l'alumnat d'infantil i primària per construir les seves estructures de coneixement. 

La Càpsula tindrà lloc el dimecres 15 de novembre de 17.30 a 19.30 h.  al CESIRE (Av. Drassanes, 10, de Barcelona) 

Inscripcions: nlopez@xtec.cat


 
 
X Trobada d'Aprenentatge Servei 
La j
ornada tindrà lloc el divendres 1 de desembre al Centre d'Activitats La Farga de l'Hospitalet i acollirà el lliurament dels Premis Aprenentatge-Servei 2017

En la trobada participaran centres educatius i entitats de l'àmbit social, educatiu, cultural, esportiu, etc., dels projectes premiats, així com representants del món educatiu, associatiu i municipal.


La participació és gratuïta, però és necessari inscriure, heu d'emplenar el formulari d'inscripció online. 06/11/2017   
Dinamitzacions pel foment de la lectura

Hi havia una vegada. Activitat de dinamització per als nens i nenes d'educació infantil. 
El llibre secret de les adreces. Activitat dirigida als alumnes de 3r de primaria.
Termini obert des del 22 de setembre al 20 d'octubre.
+info


MD-8  Nanociència i Nanotecnologia

L’experiència combina una metodologia experimental, per a què els alumnes provin en primera persona, i materials
complementaris en línia,
 per a què aprofundeixin en les bases     teòriques i descobreixin investigacions relacionades d’actualitat.

+info. 19/09/2017


Acte d'inici del curs 2017/18

El proper dijous 7 de setembre a les 12:00 h a l'Auditori de Sant Martí tindrà lloc la jornada d’inici de curs 2017/2018. Podrem gaudir de la conferència “Com ensenyar el que encara no sap ningú" a càrrec de la Sra.Neus Lorenzo. Descarregueu el programa a continuació. +info i presentació. 05/09/2017

http://www.edubcn.cat/ca/

http://www.edubcn.cat/ca/centres_serveis_educatius/serveis_educatius/serveis_educatius_de_zonahttp://www.scoop.it/t/crp-sant-martihttp://blocs.xtec.cat/5congresdeciencia/


http://www.edu365.cat/


http://alexandria.xtec.cat/mod/data/view.php?d=4


http://apliense.xtec.cat/arc/