Jocs Flor
als Escolars de Sant Martí 2017

    Volem agrair la participació dels centres i alumnes del nostre
    Districte i donar la nostra enhorabona als tres guanyadors
    dels Jocs Florals de Barcelona.

    Categoria A: Aleksandra Konnova. Col·legi Miró
    Categoria J: Jordi Rodulfo. CFA Montserrat Roig
    Conte Audiovisual il·lustrat: Classe de 4t de l'escola Miralletes

    Veure el recull de fotografies dels Jocs Florals de Sant Martí

    15/06/17
Obertura del període d'inscripció del CdA/EdA 2017-18

El període d'inscripció als camps d'aprenentatge pel nou curs 2017-2018 és del 15 al 31 de maig de 2017

+info. i cartell 15/06/17


Sessió de treball sobre l'Aplicació de l'Ordre d'Avaluació de primària als centres

A la sessió  del Seminari  de cap d’estudis de primària del dijous dia 4 de maig es va realitzar una sessió de treball sobre l’Aplicació de l’Ordre d’Avaluació de primària als centres, dinamitzada per la inspecció de la zona. Presentació de la sessió. 05/05/2017


  Detecció de necessitats del Pla de Formació de Zona. Curs 2017/2018


 
Taller Design Thinking

Taller introductori a les metodologies del disseny centrat a les persones. Farem un cicle en el que veurem les fases i eines principals, la seva utilitat, exemples. Farem un experiment pilot de forma pràctica per viure i aprendre en primera persona aquesta metodologia
.+info
27/04/17Animeu-vos a participar en el concurs del MHM

L’objectiu del concurs “mSchools Student Awards – Mobile History Map” és fomentar el treball col·laboratiu de l’alumnat dels centres participants a la plataforma de geolocalització Mobile History Map. La Inscripció oberta fins al 14 de maig  a les 12:00..+info08/05/17

Navegants i comerciants de la mediterrània
Nova maleta en servei de préstec. Primària i Secundària

Aquesta caixa sobre navegació està dissenyada per treballar conceptes de posicionament sobre una carta nàutica, planteja un taller de construcció d’un quadrant, conté un joc sobre el comerç medieval per la Mediterrània i altres propostes especialment de tipus científic.+info02/05/17
 

Biblioteca escolar Puntedu- Logotip digital

A partir del curs 2015-2016 el Programa biblioteca escolar “puntedu” vol reforçar el lligam entre el Directori i els espais virtuals de biblioteques enviant un “segell de pertinença” als centres que compleixin amb uns determinats criteris de contingut, de respecte en el tractament de la informació i d’actualització.   

Jocs Florals Escolars de Sant Martí 2017

Informació i documentació necessària per a la participació als Jocs Florals del Districte. Aquest curs hem incorporat algunes novetats per tal d’adaptar-nos al màxim a les bases dels Jocs Florals de Barcelona..
Lliurament dels treballs al CRP: abans del 25 d'abril a les 14:00 h
+ info27/03/2017

Guanyadors del XVIIIè Congrés de treballs de recerca de batxillerat de Sant Martí
 
L'Institut Joan d’Àustria amb el suport del districte i els Serveis Educatius de Sant Martí ha organitzat el XVIIIè Congrés de treballs de recerca de batxillerat de Sant Martí 
+info Cloenda 27/03/2017


TIP. Temes i Propostes per millorar la nostra societat

Us volem informar que s'ha obert el període d'inscripció de la II edició TIP,Temes i Propostes. Es tracta d'una activitat de dinamització oberta i adreçada a l'alumnat dels centres d'Educació Secundària Obligatòria i Postobligatòria, de tots els districtes de Barcelona i tindrà lloc el dimecres dia 26 d'abril.

Tota la informació a la web de l'esdeveniment:

+info 09/03/2017
Preinscripció i matrícula 2017-18

El dijous dia 2 de març es va realitzar una sessió de treball amb les direccions de centres on la Núria Martin va presentar dades sobre aquest tema.

+info 03/03/2017


TIC.6 - Bee bot (Pack de 6)

Des del  Servei de préstec del CRP Sant Martí, us informen que teniu a la vostra disposició el pack de 6 BEE BOTS amb la seva estació de recàrrega. El préstec  el podreu demanar per  unitats o bé conjuntament tot el pack de 6.

+info 20/02/2017Dates de portes obertes als centres de Sant Martí 2017

Abans del període de preinscripció, els centres organitzen trobades, visites i jornades de portes obertes perquè les famílies puguin conèixer el seu funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun. Aquestes dates són susceptibles de canvi, us demanem ho confirmeu amb el centre

+info 09/02/2017Caixa didàctica dels Pirates


(Servei de Préstec CRP Sant Martí. Del 17 de gener al 7 d’abril)

La caixa dedicada a la pirateria permetrà als alumnes  conèixer a fons la realitat sobre la història de la pirateria al llarg del temps i en diferents àrees, principalment al Mediterrani (segles XV i XVI) i a l’Atlàntic (segles XVII, XVIII i XIX).
Dins hi podeu trobar diverses propostes de jocs, novel·les d’aventures, pel·lícules, fotografies, objectes variats com ara banderes, barrets, cartes de navegació, un tresor … i un dossier d’informació per a cada nivell educatiu (Infantil, primària i secundària).
Més informació

17/01/2017Taller Arduino de construcció d'instruments electrònics musicals

Taller orientat a conèixer una de les aplicacions artístiques que ens pot oferir una placa Arduino. 

Veurem com podem construir un instrument utilitzant les STEAM per tal de que qualsevol persona (amb coneixements musicals o no) el pugui fer sonar.

També veurem diferents propostes d'instruments que podem construir amb la finalitat de que cadascú sigui capaç de dissenyar-se i costumitzar-se el seu propi instrument.

02/12/2016 +Informació i InscripcionsReunió de direccions de centres de Primària i Secundària

El dijous dia 1 de desembre s'ha realitzat una reunió amb totes les direccions dels centres de primària i secundària del districte de Sant Martí on s'han tractat els temes relacionats amb la comissió d'absentisme, assessorament "bullying" al districte, planificació/escolarització, traspàs de documentació entre Primària i Secundària, actuacions AVAC curs curs 2016-17, promotors escolars, programa de suport als centres amb necessitats específiques.

02/12/2016 PresentacióNOVETAT!! BM-10.
Bibliomaleta de lecturas para secundaria en castellano

Aquesta bibliomaleta consta de 30 títols de lectures en castellà.També inclou un dossier amb diferents fitxes: fitxa informativa sobre com s’han de citar els llibres (bibliogràfica), fitxes de diferents nivells per a treballar les lectures...

Entre aquest títols trobarem alguns que són novetats i altres que han gaudit l’èxit durant generacions.

23/11/2016


Taller de robòtica amb Lego WeDo per a professorat

Taller orientat a conèixer el nou Lego Wedo 2.0.: els diferents sensors, el motor i el hub Bluetooth , així com les possibilitats i limitacions de connexió que proporciona. El Lego Wedo 2.0 inclou propostes curriculars per treballar les STEM (Ciència, Enginyeria i Tecnologia) pels més petits. En veurem algunes d'elles, la seva seqüenciació i deixarem la porta oberta a les altres per treballar-les de forma autònoma

07/11/2016 + Informació i Inscripció


IV Tardor TIC BCN. Innovació i Tecnologia.

La IV Tardor TIC BCN, organitzada amb l’objectiu de difondre entre el professorat les pràctiques de referència dels centres que han estat reconegudes mitjançant el VI Concurs de Bones Pràctiques TIC. Es complementa amb tres tallers relacionats.
També s'ofereix als equips directius un marc de reflexió i actualització pedagògica sobre les tecnologies com a valor educatiu i recurs per la innovació i l’aprenentatge.
07/11/2016 + Informació i Inscripció

V Jornades pedagògiques al Fluvià. Viure l'espai exterior

L'escola Fluvià organitza les V Jornades al Fluvià. Estan destinades a mestres, educadors/es i famílies que desitgen reflexionar sobre la importància dels espais exteriors de l'escola com a font de coneixement, descoberta, creativitat, participació i respecte pel medi ambient.
Tindran lloc els propers dies 21 i 22 de novembre de 17h a 19:30h
Programa i inscripció oberta 
02/11/2016


XIII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta
Comença un nou curs, i amb ell, una nova edició del Certamen s’obre pas entre els centenars de propostes, d’activitats, de projectes i de bones intencions.

Inscripció: 3 d'octubre a 3 de novembre.   
Inscripció als tallers per al professorat: 15 a 30 novembre.

19/10/2016

Caixa didàctica navegants i comerciants.
-Disponible 3r trimestre-

Aquesta Caixa Didàctica ofereix recursos científics a tres nivells: Primària, Secundària i Batxillerat. Aquests recursos científics són bàsicament matemàtics i tenen una aplicació física i tecnològica clara: la navegació.
Tanmateix, s'inclouen altres materials que relacionen
ciència, art i literatura amb el propòsit de casar dos mons sovint massa separats: les «Lletres» i les «Ciències».
16/10/2016


4a Edició del Congrés de Ciència per l'alumnat de Primària

Congrés de ciència adreçat a l’alumnat d’Educació Infantil i Primària. Es presentà una experiència de recerca per centre feta per l’alumnat, mitjançant unes pautes que s’aniran concretant al llarg del projecte. El  dia del congrés els alumnes exposaran en petit grup l’experiència acompanyada d’un suport visual.
                                        26/09/2016
+info i inscripcion

Nova maleta pedagògica: "La gran aventura del Nico i els seus amics" (MP 9)
-Disponible 1r trimestre-


Caixa didàctica del Museu Marítim de Barcelona destinada a nens i nenes entre 3 i 7 anys.

La finalitat és desvetllar la sensibilitat dels nens entorn del mar i aprendre d'una manera molt didàctica i divertida nous conceptes.

25/09/2016Inscripció a les activitats de dinamització pel foment de la lectura curs 16-17

Termini obert des del 15 de setembre fins el 30 de setembre
15/09/2016 +info


Acte d'inici de curs 2016/2017

Dia: dijous, 8 de setembre de 2016

Horari: 12:00 h a 14 h

LlocAuditori de Sant Martí (Pl. Angeleta Ferrer, 2)

Conferència El joc d’aprendre” -Oriol Ripoll-  Especialista en jocs. Creatiu a jocs al segon. Professor de creació de jocs a Enti (UB) i a diferents programes formatius. Autor de jocs per a projectes educatius i de comunicació. 

06/09/2016


TIP, Temes i propostes per millorar la nostra societat

El dia 2 de juny, podem conèixer set ponències de set alumnes de secundària de centres de Barcelona que ens faran reflexionar sobre temes d'actualitat amb un tip de propostes per millorar la nostra societat.

Tota la informació a la web de l'esdeveniment: http://tipsantmarti.strikingly.com/

30/05/2016


Detecció de necessitats del Pla de Formació de Zona. Curs 2016/2017

Documentació necessària per formalitzar la demanda de formació per al  PFZ 2016-17.
Presentació de la Detecció de necessitats PFZ curs 2016-17
Formulari de detecció de necessitats de formació en centre
Formulari de detecció de necessitats de formació per a centres
                                        Criteris , instruccions i orientacions curs 2016-2017

25/04/2016

http://www.edubcn.cat/ca/

http://www.edubcn.cat/ca/centres_serveis_educatius/serveis_educatius/serveis_educatius_de_zonahttp://www.scoop.it/t/crp-sant-marti


http://www.edu365.cat/


http://alexandria.xtec.cat/mod/data/view.php?d=4


http://apliense.xtec.cat/arc/