Recomanem‎ > ‎

Recull de bones pràctiques TAC a l'escola

5 de juny 2019, 9:30 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 6 de juny 2019, 4:28 per Servei Educatiu del Baix Empordà ]
Cada any, la darrera sessió del Seminari de coordinadors d’informàtica (SCTAC) està dedicada a l'Intercanvi de
 Bones Pràctiques en TAC a l'escola. Des de la pàgina Bones pràctiques dinamització TAC del nostre espai web, podreu consultar el recull d’experiències dels últims nou anys, en el qual hi ha participat la majoria dels centres de la nostra comarca. Des del curs passat s'hi ha afegit a la part superior de la pàgina un apartat on es presenten, amb un format de fitxa més modern, al voltant de 100 bones pràctiques recollides des de diferents seminaris TAC de les comarques gironines. Es poden filtrar per centre, nivell o comarca. De ben segur que hi podreu trobar idees i models d'experiències per aplicar als vostres centres.
Aquest curs l'Institut Jaume Vicens Vives de Girona ha acollit la III Jornada d'Intercanvi d'experiències TAC com a cloenda del curs 18-19 dels seminaris TAC de les comarques dels ST de Girona, durant la qual es van mostrar experiències de centres on les TIC han tingut un paper rellevant. Durant la trobada es van presentar experiències sobre robòtica, apps per a dispositius mòbils a l'aula, la realitat augmentada o virtual, els codis QR, la programació de drons, la tècnica de l'stop-motion... tant des del punt de vista de l'aula com del centre. Les podeu consultar en la web d'aquesta Jornada de cloenda. La incorporació de les TIC en totes aquestes experiències ha comportat canvis metodològics i organitzatius en el dia a dia dels centres.
Us recomanem, també, l'Espai Web SCTAC Baix Empordà, creat des del nostre Servei Educatiu, on hi trobareu els continguts i materials de les sessions del Seminari de coordinadors TAC del Baix Empordà d'enguany i també els dels cursos anteriors, a més dels reculls d'experiències esmentats més amunt.
Per últim, també us volem recomanar l'espai TIC-TAC del nostre lloc web on hi podreu trobar diferents apartats relacionats amb les noves tecnologies.
A partir del proper curs, aquest seminari canviarà de coordinador ja que en Martí Ristol, que l'ha dinamitzat aquests darrers anys, es jubila. Des del Servei Educatiu del Baix Empordà li desitgem molta sort.

Compartir aquest article