Recomanem‎ > ‎

Recull de bones pràctiques Seminari TAC

6 de juny 2017, 2:01 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 8 de juny 2017, 4:36 ]
https://sites.google.com/a/xtec.cat/se-baixemporda/dinamitzacio/bones-practiques/bones-practiques-dinamitzacio-tac Cada any, la darrera sessió del Seminari de coordinadors d’informàtica (SCTAC) està dedicada a l'Intercanvi de Bones Pràctiques en TAC a l'escola. Des de la pàgina Bones pràctiques dinamització TAC del nostre espai web, podreu consultar el recull d’experiències dels últims set anys, en les quals hi han participat la majoria dels centres de la nostra comarca. De ben segur que hi podreu trobar idees i models d'experiències per aplicar als vostres centres.
Aquest curs i per segon any consecutiu, l'Institut Jaume Vicens Vives de Girona ha acollit la jornada de cloenda del curs 16-17 dels seminaris TAC de les comarques dels ST de Girona, durant la qual es van mostrar experiències de centres on les TIC han tingut un paper rellevant. Durant la trobada es van presentar experiències sobre robòtica, utilització de chromebooks, apps per a dispositius mòbils a l'aula, la tècnica de l'stop-motion... tant des del punt de vista de l'aula com del centre. Les podeu consultar en la web d'aquesta Jornada de cloenda. La incorporació de les TIC en totes aquestes experiències ha comportat canvis metodològics i organitzatius en el dia a dia dels centres.
Us recomanem, també, l'Espai Web SCTAC Baix Empordà, creat des del nostre Servei Educatiu, on hi trobareu els continguts i materials de les sessions del Seminari de coordinadors TAC del Baix Empordà d'enguany i també els dels cursos anteriors, a més dels reculls d'experiències esmentats més amunt.
Per últim, també us volem recomanar l'espai TIC-TAC del nostre web on hi podreu trobar diferents apartats relacionats amb les noves tecnologies.