Recomanem‎ > ‎

Recull bones pràctiques TAC a l'escola

4 de juny 2018, 2:00 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 6 de juny 2018, 0:50 per Servei Educatiu del Baix Empordà ]
https://sites.google.com/a/xtec.cat/se-baixemporda/dinamitzacio/bones-practiques/bones-practiques-dinamitzacio-tacCada any, la darrera sessió del Seminari de coordinadors d’informàtica (SCTAC) està dedicada a l'Intercanvi de Bones Pràctiques en TAC a l'escola. Des de la pàgina Bones pràctiques dinamització TAC del nostre espai web, podreu consultar el recull d’experiències dels últims vuit anys, en les quals hi han participat la majoria dels centres de la nostra comarca. Enguany hem afegit a la part superior de la pàgina un apartat on es presenten, amb un format de fitxa més modern, més de 50 bones pràctiques recollides des de diferents seminaris TAC de les comarques gironines. De ben segur que hi podreu trobar idees i models d'experiències per aplicar als vostres centres.
Aquest curs s'ha aprofitat la Jornada d'Inclusió Digital que es va celebrar el dissabte 5 de maig a la Universitat de Girona, com a jornada de cloenda del curs 17-18 del seminari TAC, amb la qual cosa s'hi van presentar algunes des les experiències dels nostres centres on les TIC han tingut un paper rellevant. Durant la trobada es van presentar experiències sobre programació, vídeo a l'aula, utilització de tauletes, apps per a dispositius mòbils a l'aula, extensions de Chrome... tant des del punt de vista de l'aula com del centre. Les podeu consultar en la web d'aquesta Jornada d'Inclusió Digital. La incorporació de les TIC en totes aquestes experiències ha comportat canvis metodològics i organitzatius en el dia a dia dels centres.
Us recomanem, també, l'Espai Web SCTAC Baix Empordà, creat des del nostre Servei Educatiu, on hi trobareu els continguts i materials de les sessions del Seminari de coordinadors TAC del Baix Empordà d'enguany i també els dels cursos anteriors, a més dels reculls d'experiències esmentats més amunt.
Per últim, també us volem recomanar l'espai TIC-TAC del nostre web on hi podreu trobar diferents apartats relacionats amb les noves tecnologies.