Recomanem‎ > ‎

Nanokit 2.0. Premi Nacional de Comunicació Científica

1 de març 2019, 4:19 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 6 de març 2019, 2:04 ]
El programa Nano Educa ha rebut el Premi Nacional de Comunicació Científica que atorguen la Fundació Catalana per a la Recerca i Innovació (FCRi) i el Govern de la Generalitat de Catalunya.
És un material experimental didàctic sobre l’àrea emergent de la nanociència i nanotecnologia. Consta de dos dossiers Nano Educa (fitxes alumnes i fitxes professors) i una caixa amb tot el material necessari per portar a terme les activitats proposades i que podeu trobar en servei de préstec al CRP del Baix Empordà.
Es combina una metodologia experimental per treballar a l'aula o al laboratori i materials complementaris en línia, per aprofundir en les bases teòriques i descobrir investigacions relacionades d’actualitat. La ‘nano’ és un camp de la ciència en el qual hi treballen tant investigadors especialitzats en ciència fonamental i teorització matemàtica com enginyers i tècnics que centren els seus esforços en el disseny de noves aplicacions.
Aquesta visió d’interconnexió i complementarietat entre disciplines, molt en línia amb el concepte d’educació STEM, és una de les idees que transmet el NanoKit als alumnes.