Recomanem‎ > ‎

Inaugurem un nou cercador de la Filmoteca del CRPBE i incorporem noves pel·lícules d’estrena amb guia didàctica

26 de nov. 2018, 2:00 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 29 de nov. 2018, 3:48 per Servei Educatiu del Baix Empordà ]
Filmoteca CRPBE
Des del Centre de Recursos hem estat treballant en l’actualització i modernització de la nostra Filmoteca, que en aquests moments ja compta amb més de 500 pel·lícules de les quals més de 200 tenen associada una guia didàctica en línia. Aquest nou cercador, que ja està disponible des de la nostra web, permet fer cerques de forma automatitzada, accedir a la reserva de la pel·lícula i/o descarregar la guia didàctica, a més d’incorporar una fitxa amb la informació de referència de la pel·lícula al catàleg digital “Merlí” del Departament d’Ensenyament. 
Tanmateix, amb l’actualització de la Filmoteca estem incorporant nous títols d’estrenes del 2017/2018, com: “Neu i els arbres màgics”, per a infantil; “Wonder”, per a primària; “Projecte mòbil: el viatge” i “Estiu 1993”, per a secundària; o “Tres anuncios en las afueras” i “Moonlight”, per batxillerat. Totes elles  ja disponibles per fer la reserva!
Finalment, i en aquest context, us informem de dos nous espais on podreu accedir a un repositori de pel·lícules: el primer d’ells és “l’eBiblioCat”, que ha incorporat recentment més de 2000 títols de pel·lícules accessibles per a tots els usuaris de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya; i el segon que us recomanem, tenint en compte que molts centres ja disposeu d’un compte obert a Amazon, és l’ampli catàleg de pel·lícules que ha incorporat en els darrers mesos “Amazon Prime Video”.