MEDIATECA‎ > ‎

Filmoteca CRPBE

Al cercador de la "Filmoteca CRPBE" hi trobareu una selecció de més de 500 títols de pel·lícules de cinema disponibles en servei de préstec (en format DVD), moltes d'elles acompanyades d'una guia didàctica per treballar diverses àrees temàtiques. 
Per fer ús del cercador i emprar correctament els filtres de cerca disponibles, cal tenir en compte les següents recomanacions.

- Filtre títol: Si sabeu la pel·lícula que esteu buscant podeu escriure directament el títol o una part. Sempre s'han de respectar els accents o signes de puntuació. Si no trobeu un títol a la primera cerca, penseu que pot estar escrit en anglès, castellà o  català.
- Filtre nivell: Podeu fer cerques per nivell escrivint a l'espai del cercador un o més d'un dels nivells següents: infantil, primària, cicle inicial, cicle mitjà, cicle superior, ESO, secundària, batxillerat, adults i/o ensenyants.
- Filtre tema: Podeu fer cerques per tema seleccionant del desplegable una de les onze opcions.

Des del cercador podeu accedir a la fitxa de cada pel·lícula que conté tres enllaços: "+Info_(Base_Merlí)", on podreu consultar tota la informació detallada de la pel·lícula al cercador Merlí del Departament d'Ensenyament; "Guia_Didàctica", on podeu descarregar la guia didàctica en PDF; i "Reserva", on podeu emplenar el formulari per fer la reserva de la pel·lícula. Si algun d'aquests tres enllaços no apareix a la fitxa de la pel·lícula, significa que no disposem d'aquella opció.