Informacions‎ > ‎

Programació General Anual (PGA) i Pla d'Actuació dels SEZ

6 d’oct. 2017, 9:21 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 19 d’oct. 2017, 2:58 per Servei Educatiu del Baix Empordà ]
Tal com us han informat des d'Inspecció, ja està operativa l’aplicació per a que els centres introduiu els objectius de Programació General Anual (PGA) del curs 2017/18.
-Recordeu que aquesta introducció de dades té dos objectius:
 ·a) Expressar els objectius que pretenen assolir aquest curs, després d’haver valorat la memòria del curs anterior, així com les propostes de l’AVAC.
 ·b) Que els Serveis Educatius consensuïn amb vosaltres la seva intervenció assessorant-vos en l’assoliment de determinats objectius.
-Per portar-ho a terme és imprescindible que respongueu el formulari (del qual trobareu l'enllaç a continuació)  amb una identificació Xtec, que pot ser la del centre, la de l’usuari del director/a o bé d’una persona de l’equip directiu.
-Per evitar problemes tècnics, us recomanem que descarregueu la plantilla en local, l’ompliu amb el temps que us calgui, deseu la informació al vostre ordinador i utilitzeu el formulari per formalitzar la tramesa. Més avall trobareu aquesta plantilla per descarregar.
-Per qualsevol dubte o aclariment en relació amb l’eina informàtica, podeu posar-vos en contacte amb el CRP.
 Entrada de dades
 

Calendari del procés
  • Data límit d’entrada dels centres al formulari: 31 d'octubre
Documentació de suport