Informacions‎ > ‎

Les Gavarres. Dijous 18 de maig a la vall de Bell-lloc

11 de maig 2017, 4:31 publicada per JOAN RISTOL PERXES   [ actualitzat el 16 de maig 2017, 4:09 per Servei Educatiu del Baix Empordà ]
Dins el Pla de Formació de Zona del Baix Empordà d'aquest curs 16-17, s'ha programat el curs
 Gavarres: viure-les aprenent
Com que són activitats bàsicament de natura hem pensat que es poden obrir a tot el professorat que desitgi assistir-hi, i és per això que us animem que hi pugueu participar.

La propera sessió es farà a Palamós, a la Vall de Bell-lloc aquest dijous, dia 18, i el punt de trobada serà el pàrquing de Can Pere Tià a les 17.30.
Aquesta sessió girarà al voltant de dues activitats: l’empremta de les activitats humanes al massís de les Gavarres i els productes de les Gavarres. Farem una passejada per la vall resseguint i parlant de les activitats ancestrals que hi han tingut lloc i quin és el seu rastre.
 
Mapa de la ubicació: https://drive.google.com/open?id=1q28eagB9W5JCoCLixJ4tO2Ivxxo&usp=sharing
Indicacions:
- Si es ve de Palafrugell: Sortida 326. El cartell posa “La Fosca, St. Joan P. I PALAMÓS hospital i port”, aquesta sortida us porta a la rotonda amb l’escultura de l’Abras. Aquí heu d’agafar la sortida que posa “Vila-romà”. Aquí continueu recte i abans d’arribar al pavelló trenqueu a la dreta seguint la senyal de “Finca Bell-lloc, Centre Municipal Can Pere Tià i Hutchinson”. Al cap de pocs metres es converteix en pista forestal, passareu davant de la Hutchinson i després heu de trencar el primer a la dreta on hi ha l’àrea de lleure i el pàrquing.
- Si es ve de Calonge: Sortida Sortida 326. El cartell posa “La Fosca, St. Joan P. I PALAMÓS hospital i port”, aquesta sortida us porta a la rotonda de la gasolinera Galp. Aquí heu d’agafar la primera sortida amb les senyals “Calonge, Platja d’Aro, AP-7 i Vilaromà”. Anireu a la rotonda amb l’escultura de l’Abras i a partir d’aquí seguir igual que el punt anterior.

Desitgem als que pugueu assistir a aquesta sessió, que us sigui ben profitosa.

Compartir aquest article