Felicitem a...‎ > ‎

Premis per a alumnes de l'I-E Francesc Cambó de Verges

11 de juny 2018, 1:32 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 11 de juny 2018, 4:49 ]
Els alumnes d'emprenedoria de 3r d'ESO s'han presentat a 2 concursos: Repte Emprèn i Laboratori d'Idees.
El  Repte Emprèn és un concurs d'emprenedoria que premia els projectes que aportin una millora per a la societat. Dels 1200 projectes d'arreu del món, des del centre en van presentar 2. Un d'ells va resultar premiat i van poder gaudir d'un campus de 4 dies a Barcelona on van tenir tallers, xerrades, activitats, visites... Una molt bona experiència! Les alumnes premiades van ser: Nerea Mendes, Marina Antúnez, Marta de Genover, Dina Chaouch, Anna Schlichting i Yin del Castillo.
També han participat en el Laboratori d'idees del Consell Comarcal del Baix Empordà, que premia les idees de negoci originals, creatives, innovadores... presentades a través d'un vídeo. Hi van presentar 2 projectes, un dels quals va resultar guanyador. En aquest cas, el premi era un smartwatch per cada guanyador i una estada en un alberg. Les alumnes premiades van ser: Lore Drugaci i Dina Chaouch.

Els alumnes de 6è es van presentar al concurs d'X(p)rimenta 2018 de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, i dels quatre premis de Primària, n'han guanyat dos: el 1r premi per al treball "La Tensió superficial" i una menció per al treball "L’aigua és bona conductora de l’electricitat?". Més informació.
L'alumna de 2n ESO, Andra Bounegru, ha estat seleccionada guanyadora del 58è Certamen de literatura juvenil de relats curts de la Fundació Coca-cola en la modalitat de llengua castellana.

Moltes felicitats als alumnes guanyadors i a tots els participants per la bona feina que han fet!!