Felicitem a...‎ > ‎

Premis Josep Pla i Francesc Alsius

4 de maig 2018, 1:37 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 6 de juny 2018, 3:14 ]
L’aula magna de l’Institut Frederic Martí i Carreras va acollir el lliurament de la 43a edició dels Premis del Concurs Literari Josep Pla i Francesc Alsius. En el Concurs hi participen alumnes de 14 a 18 anys d’edat de tots els Instituts d’Ensenyament Secundari dels Països de Llengua Catalana. La ponència d’enguany va anar a càrrec de l’escriptor Miquel Martín.
Els guanyadors dels Premis del 43è Concurs Literari Josep Pla i Francesc Alsius van ser els següents:
Premi Poesia, dotat amb 300€, al recull de poemes Poemes algolàgnics a Gabriel Rosselló Salleras, alumna de 2n de Batxillerat de l'INS Mossèn Alcover de Manacor (Mallorca).
Premi Francesc Alsius, dotat amb 300€, per a la narració, Tots temem el temps de l’alumne Julià Martínez, de 2n de Batxillerat de l’INS Frederic Martí Carreras, de Palafrugell.
Premi Pla, dotat amb 300€, per a la narració Pigment vegetal groc de natura flavonoide, de l’alumne Jan Salvador Tutusaus de 4t d’ ESO de l’INS Collbató, de Collbató.
L’acte de lliurament dels Premis va finalitzar amb una actuació musical a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música de Palafrugell.