Felicitem a...‎ > ‎

Premis de Treballs de Recerca per a alumnes de l'INS Martí Carreras

28 de juny 2017, 4:57 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 28 de juny 2017, 4:58 ]
Enguany hi ha 5 alumnes de batxillerat de l'INS Martí Carreras que han rebut diferents premis relacionats amb els treballs de recerca de Batxillerat. En concret són:
•    L'Ariadna Aldrich que ha guanyat el premi de Recerca Jove 2016, amb el treball: "És temps de garoines?", tutoritzat per la professora Montse Lardín.
•    L'Albert Ferrer que pel treball “Control de temperatura d’un habitatge” tutoritzat pel professor Manel Garcia ha obtingut dos premis al millor treball de recerca en l’àmbit tecnològic. Un dels premis en el congrés CRACS de la UdG i l’altre, als Premis de Treball de Recerca per a estudiants de recerca de Batxillerat també de la UdG.
•    En Joan Melchor  que pel treball “Veler Autònom”, tutoritzat pel professor David Llamas, va obtenir el primer premi en l’àmbit de tecnologia en el 14è premi Argó de la UAB.
•    I finalment la Serena Ferrés, que ha guanyat un accèssit pel premi en els 4ème Prix APFC au meilleur TRAVAIL DE RECHERCHE rédigé en langue française. Es va presentar amb el treball: “Conséquences polítiques de mai 68 en France et son influence en Espagne”, tutoritzat pel professor Jaume Fernández.
MOLTES FELICITATS A TOTS!!