Felicitem a...‎ > ‎

Premis alumnes INS Martí Carreras de Palafrugell

4 de maig 2018, 1:26 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 7 de juny 2018, 1:49 ]
Felicitem a Fèlix Haba, estudiant de 2n de Batxillerat, guanyador de l’Olimpíada de Biologia de Catalunya, ha guanyat també l’or  en l’Olimpíada Espanyola de Biologia!! Això li permetrà presentar-se a les Olimpíades Internacionals de Biologia el proper Juliol a Iran. Per poder-les preparar, a més, també assistirà el juny a una setmana de pràctiques a Madrid.
També a la Berta Gomes, alumna de 2n de Batxillerat que va guanyar dos premis en el Congrés de Recerca d’Alumnes de Centres de Secundària (congrés Cracs) el passat 18 d’abril a la Facultat de dret de la UdG amb el treball “Importància ecològica dels ratpenats. Estudi del Myotis Daubentonii”.
Finalment, el divendres 9 de març de 2018, quatre alumnes de 2n de Batxillerat, l'Eloi Bribián, l'Anjia Dobney, en Sergi Guisset i en Cesare Piscopo, van participar en la VI Edició de l'Olimpíada de Geografia (fase local), organitzada pel Departament de Geografia de la Facultat de Lletres de la UdG. En Sergi Guisset  se'n va endur el Primer premi i això li permetrà matricular-se a la UdG  gratuïtament, el Tercer premi se'l va endur l'Anja Dobney i tots dos van representar el Centre en la Fase Estatal celebrada a Tarragona els dies 13 i 14 d'abril.