Felicitem a...‎ > ‎

Guanyador del Campionat de Catalunya de les Olimpíades de Biologia. INS Frederic Martí.

5 de març 2018, 1:11 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 5 de març 2018, 3:29 per SE CRP del Baix Empordà ]
Fèlix Haba, estudiant de 2n de Batxillerat de l’institut Frederic Martí Carreras, ha estat el guanyador de l’Olimpíada de Biologia de Catalunya (OBC) de 2018. Aquesta olimpíada consisteix en una part teòrica, que va realitzar tot l’alumnat inscrit, i una altra de pràctica, que només la van realitzar els 20 alumnes finalistes de la primera prova.  Cal dir que en totes dues proves va quedar el primer de tot Catalunya.  El passat 16 de febrer, després de gaudir d’un gran dia visitant el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) i l’Institut de Ciències del Mar (ICM), li van atorgar la medalla d’or de la Olimpíada. A més, com a premi també va obtenir la matrícula gratuïta del primer any de grau i un iPad mini.
Cal destacar que l’aventura no acaba aquí, sinó que el fet d’haver estat el guanyador d’aquestes olimpíades li permet participar a l’Olimpíada Espanyola de Biologia (OEB), que es realitzarà del 12 al 15 d’abril a Badajoz. Per poder preparar-la assistirà a dues sessions pràctiques a l’Escola Frederic Mistral- Tècnic Eulàlia, a Barcelona. Esperem que tingui molta sort!