Felicitem a...

Akram Garrijou, de l'INS La Bisbal, Premi CRACS de la UdG

2 d’abr. 2020, 2:22 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 3 d’abr. 2020, 1:03 ]

L’Akram Garrijou Bouzyane, alumne de l'institut La Bisbal, ha guanyat el Premi al Compromís social que atorga la UdG dins de la convocatòria dels Premis CRACS pel seu treball de recerca "Els nous bisbalencs. I tu, d’on ets?". Des d’aquí els hi donem l’enhorabona, a ell i a la seva tutora, la Montse Morales.L'escola el Rodonell de Corçà guanya el premi Participa 2019

25 de març 2020, 2:24 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 25 de març 2020, 2:26 ]

L’escola El Rodonell de Corçà, amb el projecte "Comissió de Delegats del curs 18-19", ha guanyat el premi Participa en la seva modalitat d’escoles ubicades en poblacions de menys de 20.000 habitants. En aquest cas, la Comissió de Delegats de l’escola és el canal de participació de l’alumnat en la presa de decisions que afecten a la vida escolar i que, alhora, obre la participació a famílies i gent del poble. El projecte guanyador del premi es basa en les activitats de la Comissió durant el curs 2018-2019, especialment la  “Diada de la Gent Gran” i la “Marxa Solidària”. El premi es va atorgar el dia 5 de marça amb la presència del senyor Martí Fonalleras, director dels Serveis territorials d'Educació  Girona i del senyor Jordi Foz, secretari de Transparència i Govern Obert.
Informació institucional
Informació del centre
Memòria del projecte

La Lectura té premi! L´INS Ridaura als Premis Booktrailers de Barcelona

2 de març 2020, 8:47 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 5 de març 2020, 4:34 per Servei Educatiu del Baix Empordà ]

Berta Sierra i Isaac Guzmán, de 4t d´ESO, han guanyat el 1r premi al millor Booktrailer categoria Fantasia,Festival de Sitges i el 2n premi al millor Booktrailer del 6è Concurs de Booktrailer organitzat per la Universitat Oberta de Catalunya i pel Departament de la Generalitat de Catalunya, amb el seu booktrailer sobre el Mecanoscrit del segon origen.
Enhorabona INS Ridaura!

Enhorabona als equips " Arobot i Estanys Sunny Salsa" de l'ESC els Estanys de Platja d'Aro

2 de març 2020, 8:21 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 5 de març 2020, 4:41 per Servei Educatiu del Baix Empordà ]

  • Felicitem  a  l'equip Arobot que ha guanyat el 3r premi en el torneig de la First Lego League de Vic. És el reconeixement més gran atorgat a un equip FIRST LEGO League, destacant per ser un model en el respecte als Valors FIRST , i per haver aconseguit l’excel·lència i la innovació tant en el Disseny del Robot com en el Projecte d'Innovació. Aquest premi dona accés a la final nacional que es celebrarà a Tenerife els dies 28 i 29 de març.
  • Enhorabona a  l’equip “Estanys Sunny Salsa” que  ha participat a la First Lego League Girona.  L’equip ha acabat 5è de 23 equips a la taula de competició i ha obtingut el primer premi en el disseny del robot. A més de resoldre els reptes proposats amb el robot, també ha defensat el seu projecte: “Estanys Sunny Clack”, una casa intel·ligent que gira buscant el sol, s’obre de dia per captar més llum i es tanca de nit per estalviar energia.


Ona Vilà, de l'Institut Montgrí, premiada pel seu treball de recerca

4 de des. 2019, 9:14 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 23 de gen. 2020, 3:11 ]

Ona Vilà, amb el seu treball de recerca GUIA ARQUEOLÒGICA PER DESCOBRIR PETITS JACIMENTS ROMANS DEL BAIX TER, ha resultat guanyadora del Tercer Premi en la XIII ena convocatòria dels Premis Treball de Recerca en Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Batxillerat del curs 2018-2019 convocats per la Fundació Gaspar Espuña-CETT.
El lliurament del premi va tenir lloc el dimecres 27 de novembre a l'Hotel Alimara durant l'Acte d'Inauguració del Curs 2019-2020 del Campus CETT-UB.
La nostra més sincera enhorabona, Ona!

INS Sant Feliu de Guíxols. Premi talent 2019

20 de nov. 2019, 4:50 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 24 de nov. 2019, 11:35 per Servei Educatiu del Baix Empordà ]

La Universitat Politècnica de Girona, va atorgar el premi Talent a l'alumna Sílvia Casamitjana, ex-alumna de l'institut de Sant Feliu de Guíxols, per ser l’estudiant de primer any de la facultat d’Enginyeria Química amb millor expedient acadèmic de Batxillerat i selectivitat.
Des d’aquí la felicitem per aquest premi tant merescut i li desitgem que segueixi així en els nous estudis que ha començat.
Més informació a la WEB del centre 

INS Ridaura participa a la First Global Challenge

20 de nov. 2019, 2:03 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 20 de nov. 2019, 2:05 ]

Enhorabona a l’INS Ridaura per haver participat amb l’equip l’Arobot de Platja d’Aro al First Global Challenge de Dubai.
Aquest any el tema del primer repte global del 2019 va ser "Oportunitats oceàniques". Cada any, milions de tones de contaminants, generats per l’activitat humana, entren en els oceans del món, afectant negativament la vida marina i les poblacions mundials.

INS la Bisbal finalista del concurs de vídeos "In Your Element" de la Societat Catalana de Química

19 de nov. 2019, 4:37 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 24 de nov. 2019, 11:40 per Servei Educatiu del Baix Empordà ]

https://vimeo.com/326666978
L’audiovisual realitzat per la Mar Pi, la Nora Puig i l’Adrian Crismanu de l'INS la Bisbal ha estat un dels finalistes en el concurs de vídeos “In Your Element” que s’ha celebrat enguany i que ha organitzat la Societat Catalana de Química.
El passat 27 d’octubre al Moll de la Fusta, dins del marc de la 13a Festa de la Ciència, es va donar a conèixer el veredicte del jurat. 
La Societat Catalana de Química (SCQ) es va adherir al concurs” In your element” organitzat per la Secció de Joves (EYCN) de la Societat Europea de Química (EuChemS). Amb aquest concurs la SCQ volia promoure la participació dels estudiants catalans a aquest premi internacional i oferir, a més, premis addicionals. Els vídeos presentats a aquest concurs havien de tenir una durada màxima de noranta segons (en anglès o subtitulats en anglès). 
Enhorabona per a la vostra participació al concurs! 

En Martí Ristol s'ha jubilat

6 de juny 2019, 5:00 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 23 de set. 2019, 1:50 per JOAN RISTOL PERXES ]

Després de 14 anys d'intensa dedicació al nostre Servei Educatiu, aquest juliol en Martí Ristol ha passat a gaudir d'una més que merescuda jubilació. Tots els que en un moment o altre d'aquests anys hem gaudit amb ell tants moments compartits, li volem desitjar molta sort en aquesta nova singladura. Enhorabona !!!

Aniversaris

6 de juny 2019, 1:36 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 6 de juny 2019, 2:14 ]

Per molts anys a l'institut Frederic Martí Carreras de Palafrugell que ha fet 50 anys i a l'institut Puig Cargol de Calonge que n'ha fet 40. Tots ells ho han celebrat durant aquest curs amb diferents actes i activitats amb tota la comunitat educativa. En aquest marc ha tingut lloc el lliurament dels Premis Josep Pla que cada any organitza l'INS Martí Carreras.

També la ZER Empordanet Gavarres estan d'aniversari ja que fa 10 anys de la fusió de les dues ZER anteriors i que les escoles de Sant Sadurní, Cruïlles, Ullastret i la Pera comparteixen equips i projectes.
A tots per molts anys més!!!

1-10 of 51