Una APP millora la comunicació entre l'escola bressol Els Belluguets de Palafrugell i les famílies

24 d’abr. 2018, 0:47 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 26 d’abr. 2018, 1:45 ]
L’escola  va iniciar a principis d’aquest curs escolar, un procés de digitalització de la comunicació amb les famílies amb la incorporació de la plataforma KinderTIC. Aquesta eina tecnològica té per objectiu facilitar la feina de gestió educativa a través de l’ús de tauletes digitals, així com millorar processos i afavorir que les comunicacions amb les famílies siguin més àgils, eficients i de qualitat.
L’aplicació s’ha convertit en una plataforma excel·lent per fomentar el lligam entre l’escola i la família, facilitant la immediatesa de les informacions referents als àpats, les migdiades o la programació didàctica de l’escola.
Passats els primers quatre mesos de funcionament, l'escola bressol considera que l’adaptació a l'ús de l’eina digital KinderTIC ha estat un èxit. Aquesta implementació tecnològica dóna resposta en el món de la innovació informàtica a un gran estalvi de paper i a mantenir la filosofia d’una escola compromesa amb la comunicació familiar en 360º  i amb l’adquisició d’hàbits sostenibles amb el medi ambient. 

Més informació: - TVCostabrava
                        - Comunicació Palafrugell